Sada je: 31 srp 2026, 18:45.
Moderator/ica: Diami

ženske imamo KČS + 

..zvala sam svog privatnika ginekologa i može me primiti tek 27.6. i sad sam malo luda jer to mi je dugo čekanja, a socijalnog sam vidjela 5 puta u životu 

to su mi bili duuuugi dani. taj datum kada je tvoj dr. slobodan i nije tako daleko: da sada i odeš na pregled, vjerojatno se ništa ne bi vidjelo. lijepo provedi praznike sljedeći tj. onako, u izležavanju i ugađanju sebi, i začas će pregled doći...

ZM bila je 12.5., 12 dpo plusić ko kuća
, par dana nakon očekivane m. smeđe krvarenje koje je trajalo jedan dan. Bila je subota i moj dr. nije radio pa sam morala na hitnu po up za gin. Vidjela se gestacijska vrećica i žuto tijelo (16. dpo), beta 216. dobila sam duphaston 3x1. sve pretrage sam napravila prije trudnoće, folnu pijem već tri mjeseca po preporuci mog ginekologa. Uzbuđena sam kao da mi je prvi put, zadnji put sam bila trudna prije deset godina. mislite li da je beta preniska za 16. dpo???

sve sam to isčitala uzduž i poprijeko, jel možda ovo važi za mene pošto sam betu vadila dva dana nakom očekivane m:4. nedelja
5 - 426

nora28 je napisao/la:Vk, ako je beta prije tjedan dana bila 113 trebala bi se duplirati svaka dva dana, to je znak trudnoće samo ne znam kad ti je bila zadnja menstruacija?
meni je danas beta 1406.0, znaći od subote (261.1) se pošteno duplirala

kad je bila tvoja zadnja M?

Trenutno korisnika/ca: / i 12 gostiju.