Sada je: 08 kol 2026, 16:32.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

Rimaithor je napisao/la:Imas razne servise za ciscenje tapeciranog namjestaja i madraca. Za madrac 200x90 je oko 150kn.

Rimaithor je napisao/la:Za prvu pomoć posipaj ga sodom bikarbonom da ukloniš smrad!

moj se N, naime, taaaaaako zbljuvao po oba nasa madraca, pa je procurilo sa strane, AAA, kad se sjetim
onda sam ih za prvu ruku izbacila van na balkon, oprala sobu i zatvorila. ujutro je beskrajno smrdilo 
MalaSirena je napisao/la:boysmama, baš me zanima kako će to ispasti pa to svakako ovdje napiši, molim te!
madrac doslovno izgleda ko nov, nije se deformirao, gotovo je potpuno suh... njegova preporuka je sušenje na zraku u paralelnom položaju na sušilu, ne na direktnoj sunčevoj svjetlosti i za dva sata je suh ko barut... ja, sva sreća, još nisam rodila pa imam malo više lufta od ta dva sata
crna kao kad ste s punom kantom vode oprali podove... kad se samo sjetim da mi je dijete na tome spavalo... a nije mi izgledao površinski baš tako prljav... možda zato što sam ga ja površinski nekako i uspjela oprati svaki put neposredno nakon neke već nezgode tipa povraćanja, ali je to očito sve završilo u dubljim slojevima...
mi imamo debeli madrac od Hespa, onaj sa dva godišnja doba, jedna strana ljetna, druga zimska...boysmama je napisao/la:MalaSirena, napisala sam gore u postu ispred... 200 kn za obostrano pranje madraca za kinderbet, ne znam kakav je to jednostrukimi imamo debeli madrac od Hespa, onaj sa dva godišnja doba, jedna strana ljetna, druga zimska...
a u ovim agencijama je 180 kn, a ovaj čiča naplaćuje duplo... to je tu negdje... a možeš pitati, jako je ugodan čovjek, isto ima malo dijete

a čisti i unutrašnjost automobila, čak i kožu, polira automobile, čisti i tepihe i namještaj (trosjede, garniture, kauče)Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.