Ina66 je napisao/la:teutonija je napisao/la:A pranje upaljenog štapnog miksera
e, za ovo moraš biti genijalac
Ili proračunato riskirati za ostanak.
Ko bi izbacio ranjenika.

Sada je: 09 kol 2026, 00:33.
Ina66 je napisao/la:teutonija je napisao/la:A pranje upaljenog štapnog miksera
e, za ovo moraš biti genijalac

Adorabla je napisao/la:molim da obavezno uvrstite u rječnik i emulziju![]()
ono s pranjem stapnog miksera ne bi palo ni mojoj mladjoj ceri napamet. Fakat trebas biti lud.
I slazem se s vama da je Zmire neuredan. Radje bih jela i iz Srdjaninog i iz Siminog tanjura. Kad vidim da Zmire reze di stigne, baca kasike okolo i da mu na pol kuhanja nestane cistih kasika, mam me prodje volja pa da je i najfiniju janjetinu skuhao.
Inace ja bih jucer smazala bila onu leso janjetinu koju je Srdjana napravila.

Ina66 je napisao/la:CD, pa pogledaj reprizu
najbolji trenutak mi je kad je netko iz žirija komentirao Matijino jelo kao splačine
mislim što je tom čovjeku 
Znam i sta je ona kokoska imala na sebi. Ali, meni je cesto fino obucena kad smo kod toga
Ja se zaljubila 

al tanjur mora zbilja brzo doći do gosta jer lako se dogodi sad te ime sad te nema al ne bi me iznenadilo ni razočaralo da bilo tko od njih pobijedi.

konačno je ispao matija, mislila sam da će po peti put proći stres test

ipak je on moj favorit od početka 

onaj dan na Dolcu je blago poludio 
. Malo se prenapuhao zadnjih tjedana. Mihica je napisao/la:jel zna kja je šime rekao za matiju nakon kaj su ga izbacili? nisam čula njegov komentar

nisam imala snage, nakon drugih reklama hop

Pogubim se u tome.

Adorabla je napisao/la:pa kaj nismo rekli da su u finalu Zmire i Srdjana?

lara72 je napisao/la:Carlito je napisao/la:Ipak je Šime zivio sa njim par mjeseci. I svaka mu cast sto je to rekao u ime svih natjecatelja i publike.
Što znači loš čovjek? Ubojica, kradljivac, lažov? Ili netko tko nije simpatičan, tko je previše samouvjeren i to ne skriva?

Adorabla je napisao/la:pa kaj nismo rekli da su u finalu Zmire i Srdjana? Znaci da danas Sime ipak place radi ispadanja.
. Sad kad danas ispadne srdjana pa finale sime i zmire

snowwhite je napisao/la:Adorabla je napisao/la:Bile su dvije oprecne info. Jedna da su u finalu zmire i srdjana a druga da su Šime i srdjana. Sad kad danas ispadne srdjana pa finale sime i zmire
![]()

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.