Sada je: 17 tra 2026, 14:50.

Malo sam tužna......

Ako vaše dijete ima bilo kakvih problema u razvoju, svratite ovamo. Pitajte, ispričajte svoju priču, podijelite svoja iskustva. Mjesto na kojem ćete dobiti puno informacija, pomoći, savjeta i vidjeti da uopće niste sami.

Moderator/ica: nadicab

Re: Malo sam tužna......

PostPostao/la gabica-žabica » 16 lip 2011, 15:40

Znam to, neću se žaliti i nemam dokaz papirnato ali je došlo do sitnih pomaka i promjena no o tome kada bude sigurno.Glupo je i od mene što sam imala toliko povjerenja u tu osobu.Sve je obećala ali usmeno i nisam ni trenutak posumljala da će biti drukčije.
Tužno je reći da se mora ići putem veza.Čak sam u jednom trenutku pomislila da tko ih šiša u privatnom vrtiću ima mjesta za nju ali se ne može usporediti kvaliteta državnog i privatnog.Barem ovdje je državni bez konkurencije.
gabica-žabica
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la bebaimama » 16 lip 2011, 15:51

po zakonu djeca s posebnim potrebama imaju prioritet pri upisu u vtrić.....znam i ja sam mislila da je to samo na papiru, no međutim prevarila sam se...sva sreća
ono što sam htjela reći ako nisi predala molbu onda nikom ništa, govorim o njihovoj obvezi prema tvoj kčeri, ali da su molbu primili ipak bi se s njom morali pozabaviti i odraditi i naći dobar, službeni, razlog zašto je odbijena. E sad, ponavljam ne znam od kuda si jer znam da u zgb su prijave odavno gotove, ali ne i za one vrtiće u kojima još, eventualno, ima mjesta ...
...i dobro Irena kaže, ništa bez papira, na žalost ponekada se više bavimo papirima, umjesto da se igramo s djecom :dunno
Volimo se....
L. 2007
O. 2010
19.03. postala sam mama anđela
bebaimama
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la gabica-žabica » 16 lip 2011, 16:13

Nisam se snašla odmah jer mi je rečeno da neće biti primljena.Defektologica i ravnateljica su imale sastanak u svezi Gabice i zaključile da je za nju najbolje da do pete godine bude kod kuće.
Trebalo mi je ipak malo vremena da se saberem.
Dakle, prošao mi rok upisa dok sam se sabirala.
Kasno sam shvatila da sam ipak trebala predati papire pa se onda žaliti ako ju ne prime.I sada još nije kasno jer nisu imali vijećanje koga će primiti.Trenutno se nešto kuha kako rekoh oko toga jer je bio MM tamo.
gabica-žabica
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la martina mama » 17 lip 2011, 01:14

Gabica, glavu gore!!!!! Znas ono ciglicu po ciglicu, korak naprijed dva nazad. Sporo, tesko, al ne smijes odustati
martina mama
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la gabica-žabica » 17 lip 2011, 14:25

:kiss :kiss :kiss Pozvani smo u ponedjeljak s Gabicom kod ravnateljice na razgovor i da ju ona vidi.Radujem se tome samo mi malo grč u stomaku.
Sada ćete svi misliti kako sam blesava i ne znam što hoću ali me uhvatila kriza ako ju prime kako će se brinuti za nju, ona je tako nježna i krhka...Jesam, blesava sam.
gabica-žabica
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la bebaimama » 17 lip 2011, 14:36

draga....nisi ti blesava, to je skroz normalno što o tome razmišljaš i moja je takva nježna i krhka i još dosta nestabilna (često padne) i kao i ti si mislim kako će to sve izgledati.....a nekako bude, mora
Volimo se....
L. 2007
O. 2010
bebaimama
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la gabica-žabica » 17 lip 2011, 15:42

Znam da nije dobro toliko strepiti za dijete...Razmišljam o tome da bih trebala pitati nekoga tko je stručan kako odgojiti dijete sa PP a ne preći granicu prezaštitničkog odnosa...Ima li neka literatura možda...
gabica-žabica
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la IRENA » 17 lip 2011, 21:02

gabica-žabica je napisao/la:Znam da nije dobro toliko strepiti za dijete...Razmišljam o tome da bih trebala pitati nekoga tko je stručan kako odgojiti dijete sa PP a ne preći granicu prezaštitničkog odnosa...Ima li neka literatura možda...

gabica žabica - pa nije ti odgoj nekaj novog ;) samo se prisjeti kako si prije .. imaš priliku ispravit možebitne greške ( ak ih je bilo) i napravit nove ( naravno)...
i uvijek si "mantraj" - "to je za dobro moje gabi - gabi neće cijeli život biti uz mamu" ..a tvoj je posao , zadaća i narvno želja .. da te jedan dan neće ni trebati
I vjeruj - njoj će u vritiću biti super..
Jan 1999. i Vito 2003. i Gita 2008.
IRENA
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la gabica-žabica » 18 lip 2011, 11:36

U pravu si Irena...znam da će joj biti dobro s djecom...ona djecu obožava...
Danas mi to sve nekako bolje izgleda...stvarno trebamo ići dan po dan, korak po korak... :)
gabica-žabica
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la bebaimama » 30 lip 2011, 15:05

gabica-žabica je napisao/la:Trenutno se nešto kuha kako rekoh oko toga jer je bio MM tamo.

Gabica jel ima kakvih novosti?
Volimo se....
L. 2007
O. 2010
bebaimama
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

Prethodna

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 14 gostiju.