nora

Sada je: 13 kol 2026, 08:52.
Moderator/ica: nadicab

još jedna šk god iza nas... čeka nas 5. razred i bit će drž gaće... no neću bar 24 sata na to misliti ( valjda)
Sad ga ribamo već satima i da nije MM zadužen za roštilj ne bismo nit išli na roštiljadu ... samo da ga naučimo pameti .. no ići će sa zadatkom da se ispriča i prijateljici i njenim roditeljima a onda idućih dana kusa zasluženu kaznu .
... odlično sam to izvela...

) i moliti Boga da sve bude u redu. Napravila sam sve što je u mojoj moći da bude kako treba, i dalje ću nastojati, ali neke stvari valjda treba prepustiti višoj sili jer ne možemo na sve utjecati.

moze li se Denis sluziti olovkom pri rjesavanju zadataka? Ako su pripremljeni tako da oznaci odgovor ili zaokruzi ili poveze linijom i sl.?
I jeste li uspjeli postici da Denis dobije materijale (npr. plan ploce) u elektronickom obliku pa da cita na laptopu, ili dobije isprintano i uvecano?
Antun je nesto dobivao na papiru i lijepio u biljeznicu (ali nije uvijek bilo uvecano), a nesto mu je asistent pisao u teku. To nije uvijek najsretnije jer asistent ne pise pretjerano razgovijetno.
na zadaće tipa nacrtaj, obojaj itd jer je to bila zadaća za mame a ne za njega.Ja trenutno zivkam nakladnike i pokusavam organizirati da dobijemo udzbenike u pdf-u pa da ih uvecano otisnemo. Antun nema vise toliko problem s vidom (ostrinom), koliko s vidnom percepcijom (u smislu da se slabije snalazi u vizualno prezentiranim infomacijama).
osim što nemam nikoga u Kršćanskoj zajednici za knjige iz vjeronauka.

Dinkic je napisao/la:Mi inace organiziramo susrete i edukaciju ucitelja razredne nastave vec dvije skolske godine i po povratnim nformacijama zaista svima puno znaci, kao razmjena iskustava, znanja, ideja za materijale. Svaki put pozovemo i strucnjake s ERFa ovisno o temi, do sada smo imali prof Stancic i prof Sekusak.
Za predmetne je bila organizirana edukacija u Sisku (IDEM) i u nasoj skoli ove godine jer Jan od jeseni krece u peti razred. Preko Agencije nismo isli jos uvijek jer smo kroz projekte uspjevali dobiti potrebna sredstva.
.

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.