oprosti, ali ja nisam odala dužno poštovanje prema vašem odvikavanju,a stvarno je za svaku pohvalu, ali stalno sam u nekoj gužvi i ne napišem sve što mislim uglavnom, svaka čast, baš svaka čast! bravo do nema i nazad!!!drugo, liv, bome svaka čast i za J
stvarno, kako je on to brzo i dobro prihvati, nevjerojatan je. pravi pravcati frajer!!!!a bravo i za sve druge, bez obzira na povremene nezgode! samo hrabro dalje u nove pobjede!
mi smo danas prvi dan bez pelena, dakle počeli smo. imamo 10 dana na raspolaganju, ako do tada ne dođe neki značajni obrat, vraćamo se u pelene. već dugo ujutro piški u tutu, ja sam mu pamet popila pričama o medi koji je bacio pelene i išao na tutu, i Petri koja se popiškila u gaćice, ali nema veze jer drugi put će u tutu, a kad vidi naljepnice odmah jadan trči do tute i viče piii, ali ne što bi piškio, nego što zna da se to lijepi na tutu.
dakle, sad on od danas neće pelene, kao i medo, što mi je baš drago. ali piški svuda jer sam ja u komi i ne stignem ga nagovarat da sjedne na tutu što je i inače problem - mislim da uopće negjde sjede, a naravno kad ga pitam on nikad ne mora pi pi. ali zato smo išli i do grada bez pelena, popondevno "spavanje" bez pelena i tako - navikavamo se na to da nema pelena, a onda ćemo valjda i na to da treba nešto za što su služile pelene obavljat u tutu ...

. Vise nemam snage za to nocno presvlacenje i njega i kreveta i obavezno mi to sve probbudi malenoga pa njega još podojim i dok i on zaspi prodje sat vremena. Onda još kad i mm hrce poludim na sve