Posao mi je takav da sam 30% radnog vremena vani.
Opet da sam stalno u debelim dugim rukavima po ovoj vručini...
Dosad sam isprobala mali milijun krema, jedino mi je pomogla eucerinova protiv alergija na sunce,stvarno sam bila oduševljena njome,gotovo da ni nisam imala nikakvu reakciju, no ove godine ne pomaže
Osula sam se po rukama i potkoljenicama (posebno stražnja strana), koža je sva osuta plikovima (kako kad kopriva opeče) svrbi me toliko da ludim.
Ne mogu izdržati da se ne češem,a onda je stanje još gore.
Koža mi je vruća,crvena i puna tih plikova.Izgleda grozno (najrađe bih vam stavila sliku)
Ima li tko od vas sličan problem? Kako da ublažim svrbež?
Planiram sutra do doktorice, al ona će me sigurno poslati dermatologu opet za čiji pregled se trebam naručiti i čekati tjedan-dva,a meni pomoć treba sad.

Patila sam se godinama i onda sasvim slučajno otkrila kapsule ASTAXAHTHIN jako je bitno uzeti prirodni ( ima ga od više proizvođača), uzimati svaki dan 6-8 mg
nisam mogla vjerovati da mi uz ove tablete nije potrebna apsolutno nikakva zaštitna krema .

odem u apoteku i pitam magistricu za te kapsule i ona mi kaže DA, DA TO VAM JE SAVRŠENO ZA ALERGIJU to je najjači antioksidans koji postoji , jači je 500 puta od E vitamina, od Selena.....itd. , a ja nikad čula
koža mi je bila prekrasna i konačno sam i pocrnila 
il tako nešto.