jopic2 je napisao/la:titirlica je napisao/la: sunčala se cijeli dan ( bez kreme)
![]()
![]()
![]()
![]()
Kaj se ne namažeš faktorom nekim?
ne ja se nikad ne mažem faktorom

Sada je: 28 kol 2026, 00:04.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997
jopic2 je napisao/la:titirlica je napisao/la: sunčala se cijeli dan ( bez kreme)
![]()
![]()
![]()
![]()
Kaj se ne namažeš faktorom nekim?

Al se sjećam jedne bivše forumašice koja je imala jake alergije na sunce i pila je Bevital sun. Ali bi počinjala par miseci prije 'sunčane' sezone, ako se krene kasno, ne djeluje. 

, meni je dovoljno 2 minute na jutarnjem suncu da dobijem alergiju , a da izgorim treba mi 4 sata sunčanja po največem suncu ,tako da.... našla sam si kapsule s kojima smijem slobodno iznjeti veš 

, ali od alergije ni traga.
Dijete mi je mazalo leđa i dio kako je koji dio preskočio tu sam pošteno izgorila. 
titirlica je napisao/la:a da izgorim treba mi 4 sata sunčanja po največem suncu

ali šutim jer ono pravo sunce nisam još osjetila.
zbog toga sam valjda i dobila tu alergiju

titirlica je napisao/la:i kaj sad , sad kad bi ja trebala bar kavu zaraditi sad ste se sve ušutilema ajd nema veze bitno da djeluje

volim ja i takvu 

Preporodila sam se otkad ovo pijem,ni traga osipu
Prvo ljeto nakon puuuno godina da imam lijepu i normalnu kožu, a ne punu plikova,crvenila i krastica.

ljuta sam jedino na sve silne doktore, dermatologe, homeopate i sve koje sam godinama obilazila i da bas nitko nije znao za ove kapsule , domet im je propisat kalcij ili betakaroten
strasno

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.