Sada je: 06 lis 2026, 01:00.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

i da moraju dugo putovati.
.
malo sam se bojala da velicine nece biti dobre, ali izgleda da sam ovaj put pogodila, i to za oboje. dakle, meni se te njihove velicine ne cine ni prevelike ni premale, bas onako taman, u usporedbi s ovdasnjom obucom.
. nadam se da ce ove originalne opravdati ime 
gold dust je napisao/la:nadam se da ce ove originalne opravdati ime

), a druge za 15 smo uhvatili one racing - logo nam ne smeta, a boje su bas kakve su nam trebale 

to bi je odusevilo, ali nije bilo onih rozih pa sam onda uzela te Disney pink/pearl, a Luki sea blue/lime.
- joj jedva cekam. Inace, meni je ovo prvi ubod ovako neceg preko neta pa se nadam da nece biti vatreno krstenje piso mi Mike sa Taylor shoes da je poslao u ponedjeljak

znate li kakvi su im ti brojevi ?

kažeš slijedeće godine , ma nema veze uzet ću ipak ove manje
i ja sam nekako mislila da bi bilo bolje manje al meni uvijek treba neki glas sa strane ..lakše se odlučim 
Samo mali prijedlog! 

) no ne mogu ih usporediti s 25-26 jer smo takve već proslijedili, lani su mu bile taman. i ja preporučam probati neke slične u dućanu prije naručivanja.

ipak sam trebala naručiti manje , oni to mjere totalno nakaradno, rekao mi je da je mjera 17 , a ja sam izmjerila 18 cm 

i sad si mislim uzeti mu nove ali znači moram probati da mu ne budu turbo prevelike.

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.