Sada je: 08 kol 2026, 18:51.

kako se rjesiti kuhinjskih moljaca?

Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...

Moderatori/ce: Potica, Nana1971

Re: kako se rjesiti kuhinjskih moljaca?

PostPostao/la ronin » 10 lip 2011, 13:12

pa meni mrave uvijek uspješno otjera obična sol

prošlo ljeto su mi ušli u kuću,pronašla sam mjesto ulaska,posula ga solju,kao i puteljak kojim su išli,potamanila ove koje sam vidjela i više se nisu pojavili
mr brown eyes 26 9 2002
mr Blond 19 11 2004
little miss Croatia 29 8 2008
the Miracle of Life 5 3 2013

Ima li očaj bilo gdje? Daj da nadu nosim tu!.
ronin
Zaželjeli ste - poslušajte!

PostPostao/la pomikaki » 10 lip 2011, 13:17

Ne koristim kućice ni trakice. Jedino ako mi neka hrana u kojoj bi se mogli naleći dugo stoji nepotrošena (bilo kakvo zrnje, pahuljice, suho voće i sl), prebacim je u frižider. Ako se stvore, bacim pticama. Tako održavam stanje pod kontrolom, premda se znaju pojaviti povremeno.
pomikaki
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la plavooka12 » 13 lip 2011, 16:46

ja sam prošle godine kupila onaj Raid protiv komaraca/ tigrastih komaraca/ raznih bubetina. Na struju je i dolje visi staklena bočica s nekakvom tekućinom, i slučajno sam ju opet našla ove godine negdje u ormaru i opet uključila i nema više nikakvih buba, ni moljaca, ni paukova, ni muha...

na kuhinjske elemente sam prošle godine stavila one ljeplive trakice, i mram priznati da ih se i nije nešto uhvatilo, a nisu niti dolazili nakon što sam uključila raid!
plavooka12
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la latica » 30 lip 2011, 13:45

ja prije dva dana kupila severov ječmeni gris u DM-u. jutros otvorim vrećicu i izleti moljac :/ sutra idem reklamirat pa šta bude.

i ja definitivno mislim da te trakice za moljce privlače moljce iz vana,a li ako su u zatvorenom ormariću onda će ih sve iznutra polijepit, tako da su meni OK, iako su stvarno preskupe...
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la Snjeskaa » 30 lip 2011, 23:33

Ja sam se kuh. moljaca riješila uz pomoc lavande.
Lijepo si osušim puno lavande preko ljeta, pokupim u zdjelu i stavim u kuhinju, bilo gdje samo da mi ne smeta.
I nema više moljaca,a kuća fino miriše :nokti
slika
Snjeskaa
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Tinica » 02 srp 2011, 11:06

Ja sam jučer primjetila tu napast i luda sam :roll ... tijekom noći sam ih sanjala :ajme .. jučer otišla odmah u Interšpar kupila te trake protiv njih i jutro ih je bilo 18 na njima :strah
Ovaj vikend ću napraviti generalku..užas.. odvratno..sve mi se gadi... :ne
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la Tinica » 04 srp 2011, 08:38

Evo riješila sam se i njih i skoro cijele špajze :ne i našla ih u čaju od Mullera onak u onoj vrečici kao da je kupljen u rinfuzi a ja ga nikad nisam kortistila.. ućas, bacila sam sve čajeve, dvopek, pahuljice, prezle, ma užas... fuj, vrištala sam cijelo vrijeme kako mi je sve bilo fuj, ona paučina u dvopeku...ma nešto odvratno :ne dezinficirala sam cijelu kuhinju...sve oprala još sa octom, i od subote nisam vidjela niti jednog letećeg gada :up
slika
slika
Tinica
Sveta krava

Prethodna

Natrag na Mame (i tate!) u akciji

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.