Sada je: 03 kol 2026, 06:33.
Moderatori/ce: latica, snowwhite
Diami je napisao/la:Doduše moram prvo ja sjediti na njoj da se zagrije

. Mislim da jako pomaze to sto je on gadljiv pa mu se gadi kad se popiski u gace, a i to sto nema nikakvog pritiska s nase stane pa se to osjeca. Ako mu malo i krene u gacice on sam vice "nema veze". Sa kceri je isto bila ta faza da se nije htjela sjesti na tutu, ali smo tada i mi vise dizali buku kad se njoj nesto neplanirano dogodilo pa je valjda to osjecala i tako reagirala.
To je 3.puta od odvikavanja od pelena.

nevenera je napisao/la:po meni si bespelenaš ako ih više nemaš namjeru koristiti

dakle vi ste bespelenaši, ti i sinkoLiv Tyler je napisao/la:Mi se skoro pa možemo deklarirati da smo bezpelenaši

inače, ako ga mi ponudimo nikad ne mora piškit ,ali ako ga skinem i stavim na tutu uglavnom se popiški tako da nemamo više od 1-2 presvlačenja dnevno - maksimalno. eto, valjda će ići s vremenom na bolje, tj. da još ranije javi - jer može on zadržat, samo kao da se ne sjeti na vrijeme zvat, nego ga iznenadi. ali, ja sam i oavko jako zadovoljna. veliki moj zlatokosi dečko
inače slabo priča i rijetko, samo par puta je piškio u lonu i jednom je sve obavio na školjku 

snowwhite je napisao/la:Srecice stavljaj ju na tutu svakih 2h bez obzira sto ti kaže. Tako da osvjesti sam čin piskenja

ali samo ako je nešto hitno, tipa idemo negdje na cijelo popodne a nije htio u tutu ić. pa ga natjeram da ne bude problema.

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.