Sada je: 08 kol 2026, 10:04.

kolica i reklamacije

Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...

Moderatori/ce: Potica, Nana1971

Re: kolica i reklamacije

PostPostao/la zujalica » 10 srp 2011, 12:03

evo opet mene. nisam još uvijek ništa poduzela po pitanju kolica,mučim se s njima i svaki dan si kažem,ma možda nekim slučajem sutra budu dobro vozila. Sad su već i poderana na mjestu na kojem ih se nikako namjerno ne može poderati. Sad razmišljam da li da ih pokušam zašiti,ili da i to uključim u ponovnu reklamaciju :dunno Joj luda sam skroz. Kad negdje idem najprije razmišljam hoću li tamo moći gurati kolica :( Napominjem da su stara tek 5 mjeseci, a imam jamstvo godinu dana.
zujalica
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Adorabla » 10 srp 2011, 12:22

Zujalica ja tebe ne razumijem. Ti se danima, mejsecima, natezes s tim kolicima i kukas li kukas li kukas, ali se potajice nadas da ce se kolica popraviti nekim cudom preko noci?
Pa cure su ti dale hrpetine savjeta. Na tebi je da odlucis hoces li inzistirati na povratu novca (koji bajdvej sad vec moze biti puno manji nego da si to odmah napravila jer ti mogu sada oduzeti dio novca za "koristenje" i normalno habanje kolica) ili na novim kolicima iz tog ducana.
Daj se odluci kaj hoces?! Cekati cudo ili traziti svoje novce nazad jer kolica se nece poporaviti niti sama od sebe niti nekakvim nevidjenim cudom od majstora.
Adorabla
Medena

PostPostao/la zujalica » 10 srp 2011, 15:14

Bila sam itekako odlučna to napraviti, pa ništ koristi od moje odlučnosti... Prodana mi je roba s greškom i kukati ću koliko hoću.
zujalica
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Stefanova_mama » 10 srp 2011, 19:27

Kukanje ti ne pomaze, probaj se izboriti za svoja prava.
S. 17.01.2004.
M. 29.08.2007.

Quae volumus, credimus libenter!
Stefanova_mama
Roza Luksemburg

PostPostao/la Madir » 10 srp 2011, 20:09

Stefanova_mama je napisao/la:Kukanje ti ne pomaze, probaj se izboriti za svoja prava.

x

a kukaj ako ti je lakše
„Sve, dakle, što želite da vam ljudi čine, činite i vi njima.“ (Mt 7,12a)
Madir
Carica od jaslica

Prethodna

Natrag na Mame (i tate!) u akciji

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.