Sada je: 06 kol 2026, 17:00.

stezanje ...grćenje trbuha....

Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!

Moderatori/ce: latica, snowwhite

stezanje ...grćenje trbuha....

PostPostao/la Danapž » 11 srp 2011, 20:54

pozdrav opet ja sa svojim pitanjima ...ima već duže vremena da mi se to dešava prije je bilo ćešće a sada rijeće 1-2 na dan trbuh mi se stegne/zgrći tako da mogu doslovno opipat bebe neznam šta je to ali nije bolno samo neugodan osjećaj i u tom trenu osjetim bebe kako se okreću/miću...dali je to nešto opasno ili se to još kome događala sada sam 24 tj.trudna...idem u petak dok.neznam šta me ćeka pa se nadam odgovora od vas iskusnih mama....
Danapž
Samo sam naišla
Samo sam naišla

Re: stezanje ...grćenje trbuha....

PostPostao/la Crazy Daisy » 11 srp 2011, 21:10

vidi tu: braxton hicksove kontrakacije= http://www.roda.hr/tekstovi.php?TekstID=55&Tekst2ID=148&Show=527

svakako se za sve što ti je imalo sumnjivo posavjetuj sa svojim liječnikom. sretno :mah
Crazy Daisy
blinkam ko košuta pred farovima

PostPostao/la IINA » 14 srp 2011, 08:52

Mogu biti prijevremeni trudovi.
Mirovati strogo do pregleda i svakako ginu napomenuti što se događa. :dada
------------------------------
Odluka da postanete roditelj, značajna je! Morate prihvatiti da će Vam srce zauvijek živjeti izvan tijela!
IINA
Sveta krava

PostPostao/la Danapž » 19 srp 2011, 21:15

pozz cure moje evo javljam vam se iz bolnice već sam tjedan dana primam tokolizu ona kratka grćenja su prešla u trudove i bolove u leđima ali se je to sada smirilo...nisam otvorena i nema krvarenja što je veliki plus...bebe su dobro obadvije su curice teške 700g i 670g (24tj). doktori su mi otkrili nekakvu bakteriju u brisu neka ureoplazma ili tako nekako kažu da je ona izazvala trudove...predlažu mi serklažu ali kažu da može doći do krvarenja i pucanja vodenjaka pa sam sad u dilemi zato što sam zatvorena...molim vaša iskustva
Danapž
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Duga » 19 srp 2011, 22:15

:hug
:grligrli tu smo, drži se i ti i bebice, bit će sve ok samo miruj i neka si im na oku.
Ne znam gdje si u bolnici, vjerujem da imaš i terapiju za infekciju.
Serklažu su meni stavili, smatrali su da treba, profesorica rekla i odradila :dunno. Jedino znam da se skida s 38 tjedana, meni su produžili na 39 i čim su je skinuli i prestali s tokolizom, rodila odmah.
Miruj, miruj, miruj :hug sve će biti zaboravljeno kad vidiš svoje bebice.
Duga
podobna za kumu

PostPostao/la nevenera » 20 srp 2011, 07:17

miruj
meni je vodenjak pukao zbog bakterije u 34 tt
predlažem ti serklažu
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la IINA » 20 srp 2011, 08:14

:hug
Samo mirno, što manje se uzrujavati, misli pozitivno.
Na dobrom si mjestu.
Obzirom da nosiš dupliće nemam ti savjet. Ipak je to sasvim drugačija situacija,
nego kod jedne bebe.
------------------------------
Odluka da postanete roditelj, značajna je! Morate prihvatiti da će Vam srce zauvijek živjeti izvan tijela!
IINA
Sveta krava

PostPostao/la Danapž » 12 kol 2011, 10:46

evo konaćno kod kuće nakon 32 dana bolnice...sada je sve u redu serklažu su mi napravili ali sam poslije dobila jake trudove jedva su ih zaustavili a ostalo je sve ok sad sam kod kuće i rekli su sa 36 tjedana da će mi skidati serklaž...eto javim se
Danapž
Samo sam naišla
Samo sam naišla

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.