Sada je: 28 kol 2026, 16:45.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

biram punjenje klima, nego ubrizgavanje kiseline u facu. 
Duga je napisao/la:U svakom slučaju radijebiram punjenje klima, nego ubrizgavanje kiseline u facu.
I potpisujem prvi Bubin post, osim što ja želim izgledati mlađe
i da mi lice nekad friskije izgleda, ooooo, da, bih
ali, nisam se nikad bas raspitivala, znaci da mi ne treba 

Rimaithor je napisao/la:Ja nisam razmišljala o tome dok mi djetetova dermatologica nije samoinicijativno predložila da stavim malo botoxa![]()
Novaca za to nemam, ali stavila bih restylan, zašto ne?

a i ona teta (prije-poslije) mi izgleda jako izfotosopirana, najprije je sva poguzvana,a onda zategnuta 
, al je i u mom razmišljanju istekla...
folne je napisao/la:Vidjela sam kako izgleda lice nakon hijaluronske i vidjela da ni nakon dužeg vremena i ponavljanja tretmana nema nekih nuspojava kao sa silikonom i botoksom. Kad mi dođe vrijeme, ako me bude pralo otići ću na filere bez razmišljanja.
folne je napisao/la:Vidjela sam kako izgleda lice nakon hijaluronske i vidjela da ni nakon dužeg vremena i ponavljanja tretmana nema nekih nuspojava kao sa silikonom i botoksom. Kad mi dođe vrijeme, ako me bude pralo otići ću na filere bez razmišljanja.

Bubidea je napisao/la:na stranu nakaradnost, ali nemojte mi reci da je bas super i zdravo i pozeljno bilo sto strcati u sebe?

TmamaKiN2 je napisao/la:... ali da bih voljela da nemam tu jednu boru na celu (mrgudicu), bihi da mi lice nekad friskije izgleda, ooooo, da, bih
![]()
ne bih nikad neku agresivnu metodu, ubrizgavanja, rezanja...nego samo nesto vanjsko, neke kremice, mozda kakav aparatic za gladjenjeali, nisam se nikad bas raspitivala, znaci da mi ne treba
ivana7997 je napisao/la:Bubidea je napisao/la:na stranu nakaradnost, ali nemojte mi reci da je bas super i zdravo i pozeljno bilo sto strcati u sebe?
ha, cujes... palo mi sad nesto na pamet

A gle, niš više nije zdravo,

Duga je napisao/la:TmamaKiN2 je napisao/la:... ali da bih voljela da nemam tu jednu boru na celu (mrgudicu), bihi da mi lice nekad friskije izgleda, ooooo, da, bih
![]()
ne bih nikad neku agresivnu metodu, ubrizgavanja, rezanja...nego samo nesto vanjsko, neke kremice, mozda kakav aparatic za gladjenjeali, nisam se nikad bas raspitivala, znaci da mi ne treba
za boldano iksić![]()
za svaki slučaj, evo i za nas, da se nađe, ako slučajno zatreba![]()
http://www.oktal-pharma.hr/hr/zastupstva/proizvod/164/
Rimaithor je napisao/la:Filer. Restylane.

ali da bih voljela da nemam tu jednu boru na celu (mrgudicu), bih

kimama1 je napisao/la:i septum bi trebala operirat, al isto dolazi u obzir samo ako imam društvo

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gostiju.