Sada je: 18 tra 2026, 15:08.
Moderator/ica: Diami

u pravu ste da,ali u petrovoj jedna poznanica si je sredila carski rez bez problema 1 i 2.put

), wc-om i predulazom sa dodatnim umivaonikom i ogledalom te posebno još i umivaonik u sobi... sve je obloženo nekim plastičnim linoleumom crvene boje (da se ne vide kapi), ima dovoljno papira, sapuna... ma, divota jedna... sve je super čisto i redovito se održava, ko u hotelu...

ella_85 je napisao/la:ugl. svatko ima svoje iskustvo i predivno je što je beba s vama, al opet ovisi o vašem stanju nakon poroda koliko možete.. a oni na to ne gledaju..

ali valjda bude bolje do 12.mj.! 

angie1205 je napisao/la: ali valjda bude bolje do 12.mj.!

minimalno 4 role će ti trebati... ovdje na forumu malo pročačkaj, ima detaljan popis stvari za bolnicu, sve ti stane...
Petrova ima svoj zaseban prošireni tečaj koji se razlikuje od drugih (odvija se kod njih) i obuhvaća 12 predavanja po 2 sata popodne (ako se još sjećam), a i plaća se 400 kn ... i ne prizna obični trudnički tečaj iz doma zdravlja za dolazak na porod...
pa logično mi je da ne priznaju jer njihov tečaj je puno opširniji i još se uz to plaća... dok sam ja rađala (a troje sam ih tamo rodila), nije toga bilo tj. nisu priznavali... ma, meni je svejedno jer ovaj moj ionako to ne bi podnio, ali ovo mi je prvi glas 

snjeskica83 je napisao/la:ja bi htjela da netko bude sa mnom cist iz potpore jer mos tam bit satima itd, a sad kaj ti mislis, dal nam uopce tko potreban da krati sate dok radjas obzirom da si vec rodila par puta
možda ćete više i pštivati kad sve to vidi i sam proživi
a da je bilo trenutaka kad nikog nisam htjela uz sebe, bilo je... to je stvar osobne procjene

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.