No nije to razlog zbog kojeg pišem. Naime, zadnju menstruaciju sam imala 17. 05., trebala sam dobiti 16. 06. ( 28- 30 dana mi traje ciklus, a sama menstr. 3 dana ). Trenutno mi kasni 2 tjedna i 3 dana. Test sam radila na sami dan kad sam trebala dobiti i nakon tjedan dana kašnjenja. Oba negativna. Par dana prije nego sam trebala dobiti redovno menstruaciju, pojavio mi se iscjedak roza boje i kao sukrvicom prošaran. To sam vidjela samo kad sam se brisala i nestalo nakon 2 dana. Mislila sam doći će M ili je ugniježđenje. Nemam nikakvih simpotoma ni za M, a ni za trudnoću. Jedino su me grudi počele boliti prije 2 dana. Moja gin. je na godišnjem još dva tjedna, a kod privatnika mi se baš i ne ide. Da bacim novce u vjetar pa napravim još jedan test, ili da čekam i čekam.....? ( ja se potiho nadam trudnoći, al nije valjda moguće da mi je psiha toliko odgodila menstr..?) Sad me strah i svakakvih boleština, cisti, ma svašta.. nikad nije toliko kasnila. Savjet molim!

možeš otići kod zamjene i dobiti uputnicu za beta-hcg

,veli dr sve ok i za tjedan dana me opet naručio. dao mi je Utragestane i folacin,to sam pila i u drugoj trudnoći.
joj ne mogu nista piti a i to bih rado ali trudnoca mi je preca ako je uopste allllllllllll
Ciklusi su mi od 26-30 da malo su neredovni bili ....ali sve u svemu znaci mogu cekat jos desetak dana za ginica do tad cu biti kuci ....a i ovdecu jos koji test uraditi...i nadam se + cu ugledat jer ....malo sam prestrasna al nadam se trudnoci ...prosla trudnocu sam otkrila treci dan kad mi je kasnila menga ...mi smo imali sina ...trudnoca mi je bila savrsena al se porod....zaglavio se bio u porodjanom kanalu ,,,pa dok su me za carski spremili izgubio je dosta kisika tako da je drugi dan po porodu pao u komu i na aparategastavili poslije dva i pol mjeseca je preminuo sad sam luda zelim bebu jako jako ...al me strah.....