Sada je: 09 kol 2026, 21:47.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

Taj više prašine izbaci van nego što pokupi! I u toku usisavanja moram ga praznit bar 2 puta
U kući nemam neke silne tepihe ali se stalno nakupljaju one pahuljice prašine i nikako se ne mogu izborit s njima a nisam baš tip koji će brisat kuću 3 puta dnevno...

Preporuke?
, divota nakon svakakvih čuda s kojima sam se prtljala. 

Liv Tyler je napisao/la:Dugo, a jel znaju oni reći kad pitaš tamo u trgovini za njihovi usisnu snagu?
( to ja ovako, slikovito, trgovkinja je bila iznimno ljubazna
a ja moram kući jer je 15h
Učinak usisavanja
Nadmoćna snaga čišćenja optimalnom interakcijom svih komponenti
Samo jaki motor nije dovoljan kako bi se postigli najbolji rezultati čišćenja. Puno je bitnija optimalna interakcija različitih komponenti koja dovodi do izvanrednih rezultata pa su i protok zraka te podni nastavak bitni elementi za postizanje savršenog učinka. Zahvaljujući posebnoj promišljenosti svih dijelova Miele usisavači nude iznimne rezultate čišćenja: bez obzira imali oni snagu motora od 1.500 ili 2.200 W.
Savršeni sustav protoka zraka
Nepropusnost kućišta usisavača te poseban oblik svih dijelova koji pogoduje neometanom strujanju zraka daju podršku savršenom ustavu provođenja zraka te omogućuju maksimalni prijenos snage motora na podni nastavak.
Podni nastavak
Miele usisavači serijski su opremljeni lako pokretnim podnim nastavkom. I on je kao sastavni dio usisavača promišljen do detalja: zahvaljujući vrhunskom metalnom podnožju koje omogućuje klizanje, tapisoni i tepisi mogu se usisati pažljivo i učinkovito. Posebno široki podizači vlakana potpomažu uspješnosti čišćenja. Izvlačenjem četke podni nastavak bez problema klizi i preko tvrdih podnih obloga.

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.