Sada je: 10 kol 2026, 19:25.
Moderatori/ce: latica, Crazy Daisy

Koliko god je on "veliki" ne znam koliko jeste spreman na ovo sve

patkica je napisao/la:Koliko god je on "veliki" ne znam koliko jeste spreman na ovo sve
Vidjet ćete iz dana u dan svi skupa kako će ići i prilagodjavat ćete se tome. Ono što je bitno - posvetiti mu puno vremena, dozvoliti (ako želi) da sudjeluje maksimalno oko bebe, dok dojiš ili odmaraš s bebom neka bude s vama, ja sam se s njim puno napričala (i načitala) na boku sa bebom prištekanom na sisu. Njega prematanje i to oko bebe nije pretjerano zanimalo, nisam ga forsala u tome. Bitno je i da se nakakav njegov ritam (igranja, odlaska u park, šetnje itd. šta god radi tijekom dana) zadrži takvim kakav je bio i prije - koliko god je to moguće. Bit ćeš vjerojatno i umorna i iscrpljena, bilo bi super da tata preuzme koliko može te dnevne rutine s djetetom.
kod mojih cura je skoro 8 godina razlike.Znači osam godina je mezimica i u mjesec dana je imala puno promjena. preselili u drugi grad,krenula u školu i došla joj seka.Bojala sam se strašno kako će ona sve to prihvatiti. Od početka trudnoće sam je pripremala,čitala s njom o bebama,išla sa mnom na kontrole.Mogu reći da me pazila i mazila.
Seku je super prihvatila,ma to je bila ljubav na prvi pogled
Sudjelovala je u mnogo toga,sve je zanimalo,kako se seka kupa,šta će obući (to je većinom ona birala),izabrala joj mei tai.Zna o dojenju više od mnogih žena

IvaV je napisao/la:za tvoje dobro, ja cu sutit![]()

bilo mu je dosadno samo sa mnom i sestrom koja više manje stalno spava. Obazrivo mi je priopćio da mu fale prijatelji i da bi on opet u vrtić ako može. Ispada da je bio doma sa mnom zbog mene, da meni pravi društvo.

,

Dan po dan, kao i sve ostalo.
sve dok malena nije prohodala i krenula u potragu za sestrinim stvarima koje sestra neda da se dira,od tada joj bas i nije nesto draga,posebno kad bi mi joj rekli da da nesto seki jer je malena da ne place,sad su vec velike ali nije bas da se vole 

a i sad ga jako voli i mazi, daje mu puse, gladi ga po glavici, priča mu nježno povišenim glasićem... ali, on je bio malo veći od tvog S... imao je 3 godine kad se najmlađi braco rodio, a s tim da je već bio istreniran na konkurenciju pa ga tako nije ni doživio...Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.