zenama koje poste i pripremaju iftare Ramazan Serif Mubarek Olsun!!!!
ne znam koliko cu stici pisati, javljati se i uopce kuhati, ali koliko god trudicu se da nove i stare recepte podijelim sa vama.

Sada je: 08 kol 2026, 00:32.

(viewtopic.php?f=64&t=59768&st=0&sk=t&sd=a&hilit=ramazan+2010)
biće sada iftara, i ja ću se truditi da napišem koji recept i postavim koju slikicu. 

,za par dana UAE-BiH...

Stefanova_mama je napisao/la:Ramazan Sherif Mubarek Olsun prvo da cestitamo, a onda da budno pratimo.

moj(a) djeca(k) je napisao/la:[b]ibrahim je jucer bio jako ljut na nas sto ga nismo probudili da posti. kazem ja njemu, pokusali smo nisi se budio (stvarno jesmo), a on ljutito odgovori:
"a kako kad idem u skolu. uvijek me uspjesno probudite."![]()
jucer je "nasivao" dan.![]()

lara.b je napisao/la:Stefanova_mama je napisao/la:Ramazan Sherif Mubarek Olsun prvo da cestitamo, a onda da budno pratimo.
xx
). Znaci jucer je bilo ovako:
i pitu od višanja i čokolade.
Jabučica je napisao/la:pita od faširane puretine i gljiva

salata paradajz, krastavica, sa pečenim patlidžanom i pečenim paprikama, sve sa travničkim sirom

), svjez persun i bijeli luk koji nije bio sjeckan vec prepolovljen na velike komade, tek toliko da zamirise salata

Qwerty030 je napisao/la:kad vec spominjes burecice od lisnatog,sinoc sam probala nesto slicno,extra ukusno s tim da se mljeveno pilece meso sa zacinima mota u jufke slicnim onim za tortilje ali su jos tanje i oblik je malo debljih stapica.Super ukusno,jako-sito...Samo jos da iskopam recept i tacan naziv jela.

moj(a) djeca(k) je napisao/la:marinirana riba mola
Qwerty030 je napisao/la:succotash

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.