imate li kakve preporuke?
to je blizu minimundusa?
hvala!

Sada je: 09 kol 2026, 01:38.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

našla sam štošta
stavi link ako imas nesto zanimljivo. nije da cemo 100% ici, ali ja sam si umislila da budemo 

ivanaibruno je napisao/la:parking besplatan pred samim minimundusom
možeš pješke do gradske plaže, 10 min hoda
cijene... ne sjećam se al nije nešto skupo. u samom minimundusu smo jeli, ima restać samoposluživanje koji je bio velim- stvarno povoljan a 1 porcija je komotno za dvoje
nije gužva, slikali smo se pored SVAKOG eksponata, dakle nije guzva
ima igralište za djecu unutar minimundusa, neki potopljeni brod, pa valjda ljuljačke i sl.
od ostalog:
ima na 2-3 mjesta pitke vode pa ne treba nosit zalihe, eventualno bocicu koju po potrebi pripunis (naravno, ima i WC)
atrakcija je prikaz lansiranja space shutlea- pored rakete su klupice, pa sjedneš i čekaš kad će se oglasiti zvono da lansiranje počinje. mislim da ide svakih 15-20 minuta
pored parka uz to igralište (i raketu) ima nešto tipa...minikino, u kojem se prikazuju edukativni filmići; nećeš vjerovati al mislim da smo jedan od tih gledali proljetos u americi u nekom muzeju ili gdje li... (bar je meni bilo iznenađenje)- mislim da se to ekstra plaća
pored kina je još jedna zgrada- nekakav mini reptilen zoo- nismo išli, bilo je prevruće pa sam se bojala mirisa...
plaža na gradskom kupalištu je OK, treba ponijeti ručnike/ležaljke, upad se plaća ali stvarno simbolično- za familiju tipa par eura (4-5)
puno ti hvala. idemo slijedeći tjedan. hvala još jednom!

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.