Imam jedan oveći problem,zapravo više jednu veliku frustraciju
Neznam koliko vas zna pa da ponovim,Tia je rođena u 29.tjednu trudnoće,1380g 43cm,apgar 5.Praktički od prvog dana otkad je izašla sa neonantologije idemo na fizikalnu terapiju,što u bolnicu,što doma a neko vrijeme i privatno uz ovo navedeno s tim da mi same doma radimo dva puta dnevno i tako već tri godine.Problem je u tome što se,dakle već tri godine i dalje vidi na magnetskoj mjesto gdje je bilo krvarenje,inače stupnja 2,,a još veći problem su njene nogice,tetive i ligamenti sa unutarnje stane su skraćeni,noge su joj potpuno pogrešno rotrane onako ko dosta očiti x,s tim da je to dosta izraženije na desnoj nozi koju uopće nemože ispružit do kraja,uvjek je u grču,nemože ispružt noge ispred sebe ni kad su raširene a o sjedanju u turski položaj da i nepričam.Ovi problemi su postali izraženiji u zadnjih pola godine najvjerojatnije zbog toga što jaaako brzo raste u visinu a motorika to neprati.I tu je nastao naš problem,naime u u naslovu navedenim ustanovama u kojima moje dijete ima potpuno pravo na besplatno lječenje mi nismo podobni baš zato što ne plaćamo.Naime početkom petog mjeseca su nas naručili pazite sada-10.01.2012...Jasno su mi,u drugom telefonskom razgovoru rekli da ako ne dolazim preko HZZO-a nego plaćam sama mogu dobit terapiju u roku 30 dana a ovako kada bude mrtva sezona...Iznimno sam ljuta i frustrirana,dobila sam provjerene informacije da se ubiti bave medicinskim turizmom i primaju ako sam plaćaš,a za 20dana koliko bi nama minimalno trebalo to je cifra koju ja jednostavno nemam...Molim vas za bilo kakav savjet,ima li ko iskustva s njima,kako dalje,kako doći do onog za što nebi smjela molit...Iskreno cijenim bilo kakvu pomoć,jer bez obzira na sve birokratske zavrzlame koje sam vidjela do sada ovo mi je jednostavno prevelik zid,a zaista i jedino iskreno želim da moje dijete dobije potrebnu terapiju...Unaprijed va zahvaljujem na svakom slovu pomoći

pa da vas ubace ako netko odkaže.