Hanna, ista stvar kao i kod nas, identična... 3,5 godina! on je bio već jako dugo samostalan u oblačenju, hranjenju i jako je bio ponosan kad bi mu se reklo da je on veliki dečko... nakon rođenja bebice (prije 2 mjeseca) mister hoće da ga se hrani, oblači, da mu se skidaju gaće kod nužde, zamolio me je da mu za igru dam neku staru nekorištenu dudu varalicu pa sad ide po kući s njoj u ustima i viče: ja sam mala beba! a i tepati je počeo i to ozbiljno, toliko da su tete u vrtiću ostale u čudu kad im se sad pojavio nakon ljetne pauze... a za hranjenje smo oduvijek vodili bitke jer ne voli jesti, a otkako je bio preko ljeta kod dida i bake, razmazili su ga i sad doslovno čeka svaku žlicu da mu ja donesem do usta, uf

a u vrtiću sve 5 sve se prehrane i odijevanja tiče, kao i kod vas...
a isto ko ciccobella, ima brata od nepune dvije godine koji je u potpuno suprotnoj fazi u kojoj isključivo mora sve sam, čak bi si i pelenu sam promijenio da može
ne znam da li je to tipična faza za ovu dob ili je to regresija ponašanja zbog rođenja bebice (u našem slučaju), ali mora proći i iskreno se nadam da će to biti uskoro jer ne mislimo ovako dugo...