Isla cekirat svoju
Moja je philips azure 432O, totalno bezvezna pegla, dva put je krepao regulator temperature a sjecam se da je fest kostala 
Sada je: 08 kol 2026, 00:08.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971
Moja je philips azure 432O, totalno bezvezna pegla, dva put je krepao regulator temperature a sjecam se da je fest kostala 

.
Što je meni isto jedan detalj na koji pazim.
I skroz dobro leži u ruci. Nadam se da će to i teta Slavica misliti.

folne je napisao/la:i 90 nečega za paru.

i trazila sam neku kvalitetnu.
poslije posla idem opet do ovlastenog servisa, ali mi je vec muka od pegli i od svega

I da bež boje je.

samo pucaj. 

teutonija, držim srećke da je neki lako rješiv problem, da nije ipak krepala.
) i prekinule pa frajerica nije imala struje.
. Doduše već 3 dana igrom slučaja sudje pere MM tak da
cjenit će ju više kad stvarno crkne . Ima da kupimo svemirski brod onda. 

danijela81 je napisao/la:očisti ju nekoliko puta. ni slučajno nemoj stavljati ocat, jer će ti krepat.
a čistiš ju ovako:
napuniš ju vodom do maksimuma.
staviš jačinu pare na 0, tj da ne baca paru. temperaturu okreneš na najjače ("do daske"), i uključiš ju u struju. cijelo vrijeme neka bude u okomitom položaju.
kad se pegla zagrije, ugasit će se lampica. tada izvadi onaj štapić (to valjda znaš kako, peitisneš ono dugme).
postaviš ju iznad sudopera, umivaonika ili čega već, i okreneš vodoravno. počet će šikljat para i kamenac, čut ćeš i zvukove kojekakve, nemoj se uplašit![]()
dok ju tako držiš vodoravnom, a ona kašlje paru/vodu, lagano ju ljuljaj u svim smjerovima. kad iscuri sva voda, čišćenje je gotovo. obriši ju suhom krpom, vrati onja štapić, i možeš se posvetiti užitku peglanja![]()
prije prvog komada robe popeglaj neku krpu, da provjeriš da ne curi ostatak kamenca.
ja čistim jednom do dva puta mjesečno, bojim se i pomisliti na što bi ličila i pegla i veš da ju ne čistim
, koristim vodu iz pipe i Brita vodu..

, koristim vodu iz pipe i Brita vodu..

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.