jel imate vi neki svoj planer kao na ovom linku
što i kada radite na dnevnoj, tjednoj ili mjesečnoj bazi
kako vam izgleda vaš "čistaći" dan

Sada je: 09 kol 2026, 03:33.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

Post 21,6Beppa Joseph je napisao/la:mi radimo stihijski, ako mi se čini prljavo - čistim.
Ako nema baš nešto pametnije za raditi.

brigita je napisao/la:Beppa Joseph je napisao/la:mi radimo stihijski, ako mi se čini prljavo - čistim.
i ja ali bi trebala nekog reda uvest inače ću poludit

mama141705 je napisao/la:Mi imamo neki svoj red za čišćenje ali nije da ga se pridržavamo kao pijan plota.
Svako dijete je odabralo svoj zadatak.Npr. A.iznosi smeće a M i K postavljaju stol.
Zadatci se ne plaćaju ali se nagrađuju jednom tjedno nekom sitnicom koju ne jedu svaki dan ili crtić ili malo duže na kompu.
Imamo svakakvih ideja ali vole raditi po kući i vani i mislim da im nije teško.Mala je sad došla u fazu da ona pere suđe.Nema veze ako to nije najblistavije suđe važno mi je da ne baulja po kući bezveze.

mama141705 je napisao/la:Piši još ako te zanima imam ti ja pregršt ideja

bih se da imam plan čišćenja 

folne je napisao/la:Ne znam kako je sad, ali kad je tek osvanuo taj Dom za 5 sve te liste bile su čista kopija flylady, nisu se niti potrudili liste prilagoditi našem podneblju gdje većina mama nisu kućanice, nego itekako izbivaju iz kuće 8 sati.
Svejedno, za ideje što i kako na flylady stranici ima jako dobrih lista, planova i savjeta.

, kako e odma osigura, ha
. lisice male.

srecica tara je napisao/la::lol , kako e odma osigura, ha. lisice male.
), pričanja priča itd...

sanjas36 je napisao/la:svaki dan se ubijam da bude sve čisto i opet nije i onda tako iz početka. Svi smo velikil, al je mali stan i furt smo zatrpatni

mmar je napisao/la:Mi nemamo plan čišćenja, čistimo pomalo na dnevnoj bazi, a veća pospremanja imamo kad je mm slobodan pa mu nešto pukne u glavu, ili kad ja imam mengu pa svi moraju ispaštat![]()
Klinci su zaduženi za svoje sobe i igračke po cijeloj kući, koje su uglavnom i dalje po cijeloj kući![]()
Ali smo moje sestre i ja imale raspored, mama nam je napravila po danima, znači svaka je imala svoja zaduženja na taj dan, npr. slaganje veša, pranje suđa, pospremanje dnevne itd.
To je doduše bilo kad smo već bile starije osnovnoškolke, kad smo mogle i bez tog popisa, ali nije bilo interesa

Beppa Joseph je napisao/la:mi radimo stihijski, ako mi se čini prljavo - čistim.
Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.