Sada je: 25 kol 2026, 11:39.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997
kimama1 je napisao/la:kad smo već kod noktiju, da ne otvaram novi topic, jel mi tko može preporučit dobru rašpicu i da dugo traje. dosad mi je najbolja ona dmova sa četiri "strane" ali traje mi tjedan dana.

mamashnita od noje je napisao/la:meni je mrak ista takva essenceova.
nego, ja sve cekam da se lara javi - jesi ti konacno nesto napravila s tim svojim noktima? :kokice
danas ih gledam i ne znam koji je tanji i koji će prije frknut,
i da li će izdržati odlazak u šoping. Obično kad idem u kupovinu krpica polomim noktelastavica je napisao/la:i ja stavila trajni lak. Sad ću vidjeti koliko će trajatii da li će izdržati odlazak u šoping. Obično kad idem u kupovinu krpica polomim nokte

mamashnita od noje je napisao/la:ma molim, nema na cemu, samo daj vise![]()

lara.b je napisao/la:lastavica je napisao/la:i ja stavila trajni lak. Sad ću vidjeti koliko će trajatii da li će izdržati odlazak u šoping. Obično kad idem u kupovinu krpica polomim nokte
pa kak to uspiješ?!
Ajd da si rekla da polomiš čisteći doma...
Ajd nek mi netko molim lijepo napiše, ako znat,e šta su vam sve stavljali na nokat, samo 1 sloj - trajni lak ili ima par nekih čuda, tipa završni sjaj i sl.?
, to uvijek je kad se uspijem natjerati na šoping, očito osim uma i tijelo ga odbija

Rimaithor je napisao/la::dunno to je profesionalni proizvod za salone.
ali ima e-bay
Say Hello to Shellac tu imaš tips&tricks

)
Rimaithor je napisao/la:lara, ja sad čekam da ti prva isprobaš(već sam bezicirala lampu od frendice
)

a i nokti mi nisu loši...rašpicu sam na kraju kupila profesionalnu, sredi nokte zbilja brzo (ako imaš rutinu) i mislim da ce dosta dugo trajat. 

mamashnita od noje je napisao/la:mene odusevljava to sto su tanki, gotovo poput tvojih, a cvrsti i lak se ne skida.
ne znam koliko se kuzi na slici, ali gle;
i boju biras sama. ili french.
)

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.