Znaci, rastura me...a nastavlja se i bol u karlici,kolenima i skocnim zglobovima na kraju dana..
Gledam preparate za lokalno mazanje, i na svima pise da se ne koristi u trudnoci i dojenju.U trudnoci sam koristila Ben Gay kad bi me jako bolelo...a na njoj bas pise da se ne maze na vece povrsine dokse doji zbog toga sto taj metilsalicilat se apsorbuje preko koze.
Moja logika je da to NIJE tolika kolicina da se apsorbuje u mleko, posebno sto se to namaze u tankom sloju, malo izmasira i onda hladi...
Okej,to je moja logika, koja mozda nema veze,a zena iz apoteke mi kaze da se svi oni ogradjuju i da to sto cu popiti paracetamol mi nista nece pomoci (znam) a da ovo delije lokalno,i da nije tolika kolicina koja bi se apsorbovala u mleko.
Kiroprakticarka me nece raditi dok dojim, posto se toksini iz tela tokom tih tretmana luce preko tecnosti,znaci i preko mleka. A da prekinem dojenje, to mi trenutno ne dolazi u obzir. Prekinula bih iskljucivo ako se ne daj boze desi da se ukocim i da moram da primam neku strasnu terapiju...ali, da ne dodje do toga, moram naci resenje.
Help!