Sada je: 13 kol 2026, 00:17.
Moderator/ica: nadicab

- eee a svaka čast kako si se suzdržala da onom Adaniću ne skočiš za vrat kad te onak lijepo uvjeravao kako ti je Država SVE dala i omogućila... za ponorit 

I javno ih je baš lipo oprao, mogu mislit kako je izgledalo kad su se kamere ugasile.

jednostavno im poželim da se fino maknu s pozicija na kojima su "profesionalci" kad im ja tako teško s naslijeđenim).
Samo što je žalosno i nehumano da u realnosti nailazimo na takvo nerazumijevanje tj.neimanje volje i želje niti truda da nas se uopće razumije! Poželjela sam da je bar više emisija s ovakovom tematikom..hm..možda bi i urodilo nekim plodom! 

ja sam preemocionalna (čitaj: plačljivica) za takve stvari pa ti se ne mogu nadiviti kak se uspiješ snaći i odgovoriti im odmah

. Nisam gledala otpočetka, a i ostali dio emisije nisam gledala pozorno što iz razloga jer sam nešto morala raditi, a sve mi se čini da mi već sve ide na živce, živciram se i za manje stvari od ovakvih...
. Mislim na ove likove iz birokracije.

)nadicab je napisao/la:Ono što me najviše podiglo jeste da me jučer ujutro zaustavila lokalna prodavačica novina i rekla da je gledala i da je taj Adanić bio jako bezobrazan i što si on misli, a da je Nađvinski bio izvrstan ... rekla je da se ona nervirala slušajkući kako se ovi nevješto izvlače iz konkretnih pitanja - a žena nije u našim pp vodama

), imamo samo zahvaljujući tom groznom nasljeđu i preuzimanju zakona još iz doba omražene jugoslavije. da su ga ovi slagali, vjerojatno bi izgledao kao zakon o potpomognutoj oplodnji
i pokušali su nam uskratiti raznorazna prava iz tog naslijeđenog zakona, ali nisu imali što bi rekli jajca izgurat do kraja. sve što se mijenjalo na bolje (uvođenje asistenata i sl.) mijenjalo se isključivo zbog rada i pritiska udruga, a sve što su započeli zbog toga odradili su aljkavo i nisu dovršili. stvarno sramota nad sramotama.
I javili starcima da gledaju i on jer je to Z. Gospodza. 

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.