Sada je: 09 kol 2026, 00:14.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971
Xmoja je pecnica cista takitak, nisam nikad skuzila cemu te brige oko ciscenja pecnice. kolaci koje pecem ne prljaju, ostalo pecem poklopljeno uglavnom, ne znam sto bi je zaprljalo tako da mi treba to cudo

divim se onima kojima je pečnica čista 
nekako mi to baca na krematorij
).

Lena je napisao/la:nemam, ali imam poznanicu kojoj je ruknulo staklo na pećnici kad je uključila pirolizu pa ju taj sport sad lijepo košta. mislim da je boschova u pitanju.
Solea je napisao/la:btw, nemam takvu pećnicu al samo sam navratila reć da stalno čitam pirotehnička pećnica![]()
u zadnje vrime sve krivo čitam 

Solea je napisao/la:Lena je napisao/la:nemam, ali imam poznanicu kojoj je ruknulo staklo na pećnici kad je uključila pirolizu pa ju taj sport sad lijepo košta. mislim da je boschova u pitanju.
![]()
nadam se da je pod garancijom. a trebali bi joj platit i za duševne boli.

lara72 je napisao/la:Mi imamo AEG-ovu već šestu godinu. Piroliza je zaista prava stvar ukoliko imate nekoga tko totalno zmaza pećnicu (kao što je mm)![]()
Program čišćenja traje preko dva sata, zatim pustimo da se pećnica nekih pol sata ohladi pa odmah prebrišemo svu masnoću i prljavštinu.
Preporučam

.. dok je pecnica vruca ne mogu to cistit onda pustim pirolizu i to odradi posao poslije samo vlaznim sundjerom pokupis i to je sve. Staklo je uvijek cisto.

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.