Sada je: 06 kol 2026, 14:21.

jaslice i šmrkavi nos

Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!

Moderatori/ce: latica, snowwhite

jaslice i šmrkavi nos

PostPostao/la davor_2009 » 12 ruj 2011, 07:54

Pitanje da li šaljete svoju dijecu u jaslice ili vrtić ako malo kašlju i imaju šmrkavi nos? jer on se u jaslicama vjerojatno zarazio, ali ne znam bi li ga poslala opet ili da pričekam da prođe? u ovom mjesecu - to nam je prvi puta - bili smo manje u jaslicama a više kući zbog viroze i svega :ajme :/ ...savjet
davor_2009
Samo sam naišla
Samo sam naišla

Re: jaslice i šmrkavi nos

PostPostao/la Duga » 12 ruj 2011, 08:34

ali ne znam bi li ga poslala opet ili da pričekam da prođe

Ako se dijete dobro osjeća i vidiš da je ok, poslala bih ga. Misliš li čekati da prođe pa onda, vjeruj mi, bit ćete stalno u kući, jer to vas čeka sad...u stvari, sezona beštija nije pravo ni počela :/ .
Duga
podobna za kumu

PostPostao/la IINA » 12 ruj 2011, 08:54

Ja svoje nisam slala, ali zato jer sam imala tu mogućnost.
Inače, šmrklji i kašljucanje su redovno stanje kod
mlađe vrtićke populacije, tak da se slažem sa Dugom.
Teško ćeš dočekati da ne curi nos uopće.
------------------------------
Odluka da postanete roditelj, značajna je! Morate prihvatiti da će Vam srce zauvijek živjeti izvan tijela!
IINA
Sveta krava

PostPostao/la Diami » 12 ruj 2011, 09:40

Moj je sad na adaptaciji, tjedan dana prošlo i eto jučer curi nos. Da je ostalo samo na tome, slala bih ga, još sam nazvala i vrtić i pitala i rekla je teta ako samo curi nos, ne kašlje i nema temp, možete ga poslati. No eto jutros dobio laganu temperaturu, ništa strašno, drži se izm. 37 i 37.5 ispod pazuha, pa smo javili da nejdemo. Srećom i ja sam doma trenutno, pa mogu tako...
Diami
ne stignem sanjati

PostPostao/la mrcinela » 12 ruj 2011, 10:32

evo moj je jutros malo balio ali sam ga poslala, jer otkad ide u jaslice povremeno zabali na jedan dan, teta kaže da je to privikavanje na nove bakterije, čak je rekla jedan petak kad je balio da će se razbolit sigurno a on sutra već normalan.
slika
mrcinela
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Hajdi » 12 ruj 2011, 10:34

Ako je vodeni iscjedak iz nosa i nema temperature, a dijete je općenito ok, onda sam slala u vrtić.
Hajdi
Sveta krava

PostPostao/la davor_2009 » 12 ruj 2011, 12:26

evo ja sam ga poslala u vrtić jer imamo puno obaveza a smatram da je bolje mu tamo nego s nama po gradu, iz auta u auto.. hvala vam na savjetu jer sad znam da je to ok, i da će biti još toga... :hahaha
davor_2009
Samo sam naišla
Samo sam naišla

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.