Sada je: 01 svi 2026, 11:39.
Moderatori/ce: latica, snowwhite

Marin je isplazio jezik i pustio da ga jedna od bokserica liže, onako filmski...ajme, majko.....
Rekla sam mu da ću ga snimiti kamerom i pustiti mu snimku kada će imati kakvih 14-15 godina!
samo daj, al moj brat i sa 20 godina se ljubio sa psom.

guljka je napisao/la:Piu sam nekidan skužila kako kopa nos iza kauča i ono što je odvratno, to što je iskopala stavlja u usta![]()
Da stvar bude još gora, mama mi je rekla da sam i ja to radila kao malai da me nisu nikako mogli zaustaviti, ako bi skužila da me gledaju da bi se sakrila.
Ajme meni, krv očito nije voda

Piu sam nekidan skužila kako kopa nos iza kauča i ono što je odvratno, to što je iskopala stavlja u usta

Zvijezdica
i ja sada pustim M da se sam igra u svojoj sobi koju minutu dok ja kuham i sl. a iskreno - najgluplje stvari je napravio kad sam ja doslovno bila pokraj njega - npr. više puta je oprao ruke u WC školjki i sad je isto sklon brzinom munje kad se popiški krenut rukom prema tome 
)
Zvijezdica
medeni su mi

samo je malo gadno za vidjeti, još ako je rukica onako svježe ljepljiva 
.
) je čista kamilica u odnosu na neke stvari ovdje pročitane. Imam i svoje favorite

Sreča da sam čula kako nešto klapa i probudila se

.

! 

kod nas je sigurno bilo svakojakih "gadnih" stvari (poput pranja ruku i stvari u wc-u, pijenje vode u kadi, diranja kukaca i beskralježnjaka, glodanja raznih površina, jedenje hrane koja nam je pala na pod...) ali... vjerojatno sam ja čudna, ali meni skoro ništa od navedenog nije stvarno gadno
dapače, da mi je sin gadljiv i da se boji primit u ruke puža, glistu, kukca, tek bi onda bila zabrinuta (mama biologinja). a s obzirom da i ja ponekad dignem s poda komadić nečeg što jedemo a palo mi je (doduše samo kod kuće) nije mi čudno da to i djeca rade (malo je gadno ako je to bombon na koji se svašta zaljepilo, ali štapić il neka grickalica
) nije da im treba dozvoliti da jedu hranu koju su našli na podu u parku, ili da baš kušaju sve vrste kukaca, ali ak već probaju tak nešto... niš im ne bu, to jača imunitet (kak veli moja mama)!

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.