Sada je: 30 tra 2026, 03:04.

Noćno mokrenje

Ovdje možete pitati sve što vas zanima u vezi odgoja i roditeljstva, neovisno o dobi djeteta, ali i podijeliti svoja iskustva i razmišljanja s drugim mamama.

Moderatori/ce: latica, Crazy Daisy

Re: Noćno mokrenje

PostPostao/la kerry » 06 kol 2011, 11:57

Evo malo izvješće od nas-prestala sam ga buditi po noći ( prijateljica je imala istu situaciju i savjetovano joj je da prestane malu buditi po noći za mokrenje i 2 dana se popiškila, treći nije i dalje im super ide), a ja sam isto to napravila ( više silom prilika nego namjerno-jednostavno sam bila preiscrpljena i nisam ni sebe mogla probuditi, a kamoli njega) , ali njemu je trebalo skoro 2 tjedna! Ali ipak napredak se vidi! U ta dva tjedna se skoro svaku noć popiškil i tak bi nastavil mokar spavati do jutra ( nisam ga po noći presvlačila :oops: jer sam bila ko zombi, a on sam nije ni skužil da je mokar dok se ujutro nebi probudil-i nije ga to niš diralo, da bi ga bilo sram ili slično) i nakon ta dva tjedna jekrenulo na bolje-sad mu po noći pobjegne 1-2 puta tjedno, kaj mi nije tak strašno ko ono svaku noć...nadam se da bude se i to kroz neko vrijeme popravilo, ali ga više ne namjeravam buditi po noći za pišanje... a i na popodnevnom spavanju mu sad zbilja jaaako rijetko pobjegne :)
kerry
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Dobri andjeo » 15 kol 2011, 10:51

nocno mokrenje nije tema za dvojbe vec za bubini sam, problem psiholoski postaje ako se nocno mokrenje ne lijeci.
"Ja sam Alfa i Omega,Prvi i Posljednji,Početak i Svršetak!"
Dobri andjeo
zlatna ribica

PostPostao/la Ivy26 » 18 kol 2011, 09:27

ja na to ne gledam kao bolest jer preko dana je ok, nego da još nije spreman i istina je da pije dost atekućine i prek dana i prije spavanja kako.Žao mi je da mu oduzimam tekućinu,pa meni nitko ništa nije branio i znam da dečkima treba duže.
Razmišljam o bebi pi pi alarmu,ima li ga tko za prodati,posuditi
zvrkica 29.12.2002.
* 12.09.2004
poletarac 08.04.2007.

Often times we question why life is short for some and long for others,The Truth is....Life begins at birth and never dies,Those who leave before us,are only in a different place....
Ivy26
Sveta krava

PostPostao/la Ivy26 » 21 ruj 2011, 19:07

Prijavljujem da smo kupili DRI Sleper i on nas noću budi ;) .Problem je što i dalje voli piti mlijeko prije spavanja pa tada i češće piški.
zvrkica 29.12.2002.
* 12.09.2004
poletarac 08.04.2007.

Often times we question why life is short for some and long for others,The Truth is....Life begins at birth and never dies,Those who leave before us,are only in a different place....
Ivy26
Sveta krava

PostPostao/la pulse » 21 ruj 2011, 19:32

Moja je skinula dnevnu pelenu sa 2 i po godine a noćnu je zadržala sve do 4 i po, tj. do prošlog ljeta. Mi smo sve čekali da ona zaređa da se budi suva i pričali joj da nas zove kad oće da piški, ali ništa od toga. Prošlog ljeta smo joj jednostavno ukinuli noćnu pelenu i prvih 4-5 noći je piškila u krevet po nekoliko puta. I to je bilo to. Kasnije je znala jednom u 15-ak dana da se upiški, pa onda sve rjeđe dok nije potpuno prestala.
pulse
atletičarka

Prethodna

Natrag na Odgoj djece

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.