Sada je: 09 kol 2026, 00:40.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

Neznatna je razlika jer je cijena taksi visoka.

- Travel on/after 15OCT11 and on/before 24MAR12
- valid for sale on/after 23SEP11 and on/before 25SEP11 - jer je prodaja počela noćas i na nekim letovima čak više nema karata 
.kartu moraš uzeti u principu odmah, definiraš si daum i destinaciju sad dok piješ kavu
... daj mi samo reci točan termin i koliko karata . ja imam drugačiji program 
.
.
.subota-utorak sve je to oko 2000kn po glavi.
Pa sam ti gledala neki vikend koji ima
Amsterdam je totalno full...e da imaš i 02.11.-05.11. ili 06.11. Rim ali to je dan kasnije pa neznam kak možeš sa godišnjim.

I ja istoja sam si upravo uzela za ozujak karte.
taman kad počnu topliji dani i da bude lijepo vrijeme 
!

lastavica je napisao/la:jese mogu ja ubaciti za kakav savjet u vezi avionskih karata za Ameriku.
Zanima me ljeto slijedeće godine i nemam pojma o ničemu u vezi karata. Koliko to treba unaprijede rezervirati, o čemu ovisi cijena , s kojom kompanijom letiti.
Svaki savjet je dobro došao
ja ću odgovoriti, valjda nećemo dobiti po prstima
Prošle godine s Virgin Atlantic-om...zapela na Heathrow-u, od njih nikakve koristi 

saptacica je napisao/la:Vidim da onaj produženi vikend nije ušao u akciju. Lukavci!
ma je, bio je u akciji... samo kaj je trebalo na vrijeme reagirati (kao na primjer - ja) - mnogi su si ljudi to poštrikali u glavi, a broj karata po toj cijeni je ograničen
, pa šta nam nisi stavio link čim si sebe rješio, a prije Tinice
?!
.
.
pa nisam dobio potvrdu da rezervacije i cijeli sam cirkus imao dok mi nisu potvrdili da fakat imam te karte

!
, super da je ipak prošlo
!

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.