do škole, prvo i najvažnije pravilo mi je koliko godina-toliko gostiju.
kako?
Sada je: 09 kol 2026, 00:04.
Moderatori/ce: latica, Crazy Daisy
do škole, prvo i najvažnije pravilo mi je koliko godina-toliko gostiju.

dakle to je 20 odraslih , to su nam sve jako bliski prijatelji i njihova djeca s kojima se moj mali često druži, igra ...dakle nikoga nemogu izostaviti...djecu iz vrtića ne mislim zvati , osim ako se odlučimo za igraonicu jer kod nas u vrtiću nije dozvoljeno pozvati samo 4-5 djece nego smo obavezni zvati cijelu grupu
, po nekoj mojoj računici mislim da me to nebi smjelo koštati više od 500 kn

titirlica je napisao/la:kod nas bi bilo 10 djece i svatko od njih ima po dva roditeljadakle to je 20 odraslih , to su nam sve jako bliski prijatelji i njihova djeca s kojima se moj mali često druži, igra ...dakle nikoga nemogu izostaviti...djecu iz vrtića ne mislim zvati , osim ako se odlučimo za igraonicu jer kod nas u vrtiću nije dozvoljeno pozvati samo 4-5 djece nego smo obavezni zvati cijelu grupu
- ta priča bi me koštala u igraonici 1500 kn i da roditelje moram voditi na cugu za to vrijeme dok traje ročkas...nekako mislim, vjerujem i NADAM se da mu mogu doma napraviti lijep ročkas za puno manje love jer nebi ja odraslima niš posebno nudila, kava, torta i možda malo meze
a klincima malo grickalica, sokići i torta...njih ionako ništa drugo ne zanima
, po nekoj mojoj računici mislim da me to nebi smjelo koštati više od 500 kn

familija i obiteljski prijatelji na rođendan

bailey je napisao/la:moji blizići su proljetos slavili 4. roćkas. došlo im je 6-ero djece. sljedeće godine ćemo vjerojatno malo proširiti.![]()
i tako s vremenom raste broj djece a smanjuje se broj roditelja koji moraju biti prisutni..

mazilica je napisao/la:eh da, šta tu djecu ne može dovesti jedan roitelj? to je odmah za trećinu manje ljudi.
rekla sam da su nam roditelji te djece bliski prijatelji i ŽELIM ih sve na rođendanu, to su ljudi s kojima se intenzivno družimo, naši prijatelji od djetinjstva i njihova djeca, djecu iz vrtića neću zvati kući!

i tako , al eto tete su rekle da je jako ružno odvajati djecu i da se djeca koja ne dobiju pozivnicu ružno osjećaju,pa onda kako djeca još danima prepričavaju događaje sa rođendana ,a ovi koji nisu bili su tužni itd., da oni to ne žele gledati i tako to... ma budalaština al šta da radim 

Za sve je uvijek rekao da su lijepe, ali mislim da mu je važnije to što vidi da se potrudim da mu napravim i ukrasim nego da je torta baš za izložbu. bailey je napisao/la:pravila se mijenjaju u ovisnosti o mogućnostima.
i da hoću ne mogu pozvati sve roditelje, a kako je to ipak dječji rođendan, svi su do sad imali razumijevanja. dječja zabava je prioritet a tek onda roditeljsko ćakulanje pravila se mijenjaju u ovisnosti o mogućnostima.
i da hoću ne mogu pozvati sve roditelje, a kako je to ipak dječji rođendan, svi su do sad imali razumijevanja. dječja zabava je prioritet a tek onda roditeljsko ćakulanje

beammama je napisao/la:MaloZlo, kod nas na dječjem rođendanu ne ostaju roditelji (osim familije). Roditelji dovedu djecu i dođu poslije po njih. Svi dolaze na vrijeme, jedino je jedna curica došla, uz telefonsku najavu da će kasniti,nekih pola sata kasnije.
.

Dakle nemrem nikako ispod 1500 kn u igraonici , a kući nisam pametna da li mogu napraviti da svi budu barem koliko-toliko zadovoljni 

mazilica je napisao/la:vi svi imate djecu iste dobi? mislim, vi i vaši prijatelji?
ili na rođendan trogodišnjaka zovete i one s djecom od 8-9 godina i obrnuto?
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.