gdje bi mogle uspoređivati što i kako jedemo,
i kontrolirati se

Sada je: 26 kol 2026, 01:46.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

danni je napisao/la:ajme pa ja isto ne brojim kalorije![]()
pa , mislim, to mi je jednostavno SF![]()

pokušavala sam ali nije išlo. sad i ne želim... 

a znam da je ta vjezba super za guzu
su je napisao/la: vremenom ćeš guzu spuštati sve niže i niže
i stvarno jako grije
vježbe su mi poznate još samo da ih uspijem odraditi kako treba.

Potica je napisao/la:Bome moja i sad ima tendenciju da se spušta sve niže i niže, od sile teže

su je napisao/la:moraš to raditi lagano i poletno i praviti se da imaš hrpu energije

Potica je napisao/la:spora jer sam za svaku vježbu morala pogledati koja je i kako se radi kad mi to uđe u rutinu će mi sigurno manje vremena trebati.

tanjabb je napisao/la:Inace vjezbam ujutro, je li to OK?

tanjabb je napisao/la:mogla bih pojesti vocku, prije vjezbanja znam pojesti dvije zlice zobenih pahuljica u 0,1%mm jogurtu, dodam i mrvu lanenog ulja. Jel to OK?
tanjabb je napisao/la:sta bi bili jednostavni UH?

su je napisao/la:tanjabb je napisao/la:mogla bih pojesti vocku, prije vjezbanja znam pojesti dvije zlice zobenih pahuljica u 0,1%mm jogurtu, dodam i mrvu lanenog ulja. Jel to OK?
mislim da je to OK, jogurt je protein a zobene pahuljice UHtanjabb je napisao/la:sta bi bili jednostavni UH?
oni UH koji se brzo otpuštaju u organizam odn koji imaju visoki glikemijski indeks, npr banana, grožđice, kruške, med - ovo je naravno zdravija varijanta
nezdrava varijanta bio bi sladoled, šećer, bijela riža, bijelo pecivo itd. znala sam si kao obrok nakon treninga napraviti puding na mlijeku od riže i dodam proteinski prah od čokolade i super...zadovoljim svoju želju za slatkim a istovremeno bude i koristan obrok
ivana7997 je napisao/la:jer UH ima i u jogurtu

ivana7997 je napisao/la:dakle prije vjezbanja ne mora biti balansiran obrok, nego je dobro da ima vise UH, a poslije je dobro da ima vise P? sori ako si vec napisala, malo napreskokce citam

danni je napisao/la:mene ubijete u pojam kad pričate o Uh i gramima istog, i glicerinskom udiu....![]()
ja sam zasad samo skužila da jedem zdrave proteine ...
i ne mogu jesti puno malih obroka.
jedem marendu na poslu oko ...sadaoko 11:oo
(uglavnom ili 2 kuhana jaja, svježi sir i pomadora, ili jogurt, ili vočne pahuljice -Vitalis sa mlijekom)
i onda ručak kad dođem doma oko 16:30
proteini sa povrćem
i predveče isto tako nešto lagano.
nadam se da je to ok

Noelle je napisao/la:sinoć nisam stigla odraditi HIIT ( radim tempom od jedan dan snaga, jedan dan HIIT )..jel veliki bed ako se preskoči...?
ne moraš sad baš biti žrtva zdravog života, radi razumno i imaj cilj ali nemoj biti previše stroga prema sebi

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gostiju.