)Sada je: 11 lip 2026, 20:22.
Moderator/ica: nadicab
)
ni ona ne kuži što je bula a tko je bela, njoj je to svejedno. inaće su marta i eva na istom gradivu pa samo pratimo pitanja martinemame i dobijemo odgovore bez po muke
trenutno je u temperaturi pa doma gleda crtiće, izgleda da joj uopće nije krivo što nije u školi 
(usro se od straha i nije više zaboravio kako se zove grički top )

dobro da dijete ne osjeca pritisak

martina mama je napisao/la:U mom drustvu se cesto zapodjene ta tema kako se u nase vrijeme ucilo manje. Definitivno se ucilo kasnije, al budalastina i bubanja napamet je bilo i onda. Meni se ipak cini da je najveci nedostatak ovog sistema sada da se minimalno ili nikako njeguje zdrava logika. Ne uci ih se raznisljati, povezivati cak i ondje gdje bez logike nikako ne ide. I mi smo bubali duzine radiusa Zemlje i njen opseg, kojekakve gluposti o industrijama z svakom selu u Jugi. A sjecate li se zakljucaka avnoj-a, a natjecanja tito revolucija mir. Ajde, bilo je i onda budalastina. Naravno da to nije opravdanje da ih i danas bude. I ajde, pitanje za vas iz zg. Gdje na medvednici se nalazi spilja vetrenica i koji su to ostatci zivota tamo nadjeni? Je li od vas tko tamo bio? Moze li mi malo pribliziti?
) i stvarno ti stoji ova da se logičko razmišljanje , povezivanje.. slabo koristi . Vidim po mome Vitu koji počesto od drveta šume ne vidi ( i obrnuto) a izvlači se na dobru memoriju. A kad ga malo provozam da uporabi što je nabubao - zine. 

obukla sam mu lijepe hlacice i kosuljicu a kad sam dosla po njega,imao je kratke zamjenske hlacice (koje sam ostavila u skoli,najbezveznije,tek toliko da ima nekaj) i kosulju preko toga...uzas! i odvezane tenisice...sirocek!sirocek!
) i uz Numicon ,pogotovo kad su sve računske radnje u jednom zadatku (+,- x : )i rekla je učiteljica da bi mu dala da se služi kalkulatorom , ne kod učenja gradiva već kod ispitivanja/testova da mu se smanji pritisak.

Dobili prvu 5 iz matematike. Bez nijedne greske sve tacno

prijatelj mu se smijao...tako mi jer bilo zao..sad ce svima u razredu ispricati sto se desilo
ja sam pokusavala umanjiti sitiuaciju..rekla sam da je to od smijanja pobjeglo..ali nije pomoglo..brzo sam ga odnijela da ne istrese bas cijeli mjehur a on je bio tuzan jer mu je bilo lijepo i htio je jos..

Boze sacuvaj zbrajanja napamet. kao da je to matematika. Ajme skolstva
djeca se nasmiju a onda se nađe neki biser kojemu je to fora i još se sam par puta baci na pod da bude još smiješnije i tako eva ne bude u središtu pozornosti.

martina mama je napisao/la:Malo mi je gadno sve iskoordinirati jer sad imam emu. Ona poludi kad ja sjednem do marte. I njoj se skupilo. Valjda cemo svi prezivjeti.

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 20 gostiju.