a pazi mog prastarog

Sada je: 30 tra 2026, 05:11.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

bubica11 je napisao/la:Meni je najbolja fora kad ja radim vjezbe a moj muz lezi na kaucu gleda tv,ne pusta daljinski i jos mi govori nije tako,slaba si,digni malo vise nogu a ja sva u znoju drzim tegove u ruci i prijetim kako cu ga mlatnut sa njim po glavi![]()
bubica11 je napisao/la:danni volim tvoj podnik i meni bi takav odgovarao jer i ja bi takvu guzu

sve me boliii,sve me boli a umrijetii necuuuu
zajedno smo jaci 
bubica11 je napisao/la:cure ne lijeniti se,ovamo na raportzajedno smo jaci

! Pošaljem ti danas- sutra detalje na PP! Btw. što je proteinski shake, tj. od čega se radi 
Fantasy je napisao/la:što je proteinski shake, tj. od čega se radi?

su je napisao/la:bubica11 je napisao/la:cure ne lijeniti se,ovamo na raportzajedno smo jaci
tako je, molit ću da mi svaka koja je dobila program napiše kako joj ide, sad već barem tjedan dana radite na sebi i želim znati kako vam ide i kako se osjećate...može i na pp
, jako sam prehlađena i kad dođem doma nemam snage za ništa
al ja sam noćna ptica.
lijepo ruho
sad je bolje iako nisam baš svaki dan uspjela odraditi sve vježbe punom snagom.

ni ja ne vježbam kad sam bolesna, u to vrijeme se zaista trebaš odmoriti da bi bila spremna za sve buduće dnevne aktivnosti

su je napisao/la:daninaravno da ti se može pomoći...
svima se može pomoći....
dakle, napiši mi godine, mjere, prehranu (jedan tipičan dan - što voliš a što ne) aktivnosti tijekom dana, koliko možeš vremena izdvojiti za sebe itd.. na pp ako želiš i vidjet ću koji program ti mogu preporučiti..
Anika30 je napisao/la:su je napisao/la:Su, ja bih se priključila![]()
Može?

! Ja ti zavidim!
su je napisao/la:Anika30 je napisao/la:su je napisao/la:Su, ja bih se priključila![]()
Može?
naravno, ali kaj nisi rodila prije 15 dana?barem tako piše u potpisu...možda je ipak malo prerano, moraš dati prirodi vremena da sve postavi na svoje mjesto, trbušni mišići su ti još odvojeni i osjetljivi....
ne znam, nisam pametna ali čini mi se da je još prerano za takav tempo vježbanja

dominika je napisao/la:mene baca u očaj kad vidim žene koje imaju više kila od mene a izgledaju nekak čvršće, a ja mlohava...fuj

Potica je napisao/la:pa i ja sam sa 16 bila sva utegnuta i bez vježbe i bez kontrole prehrane
nikad predebela ali uvijek bucmasta
(kcerka je srednjoskolka)

bubica11 je napisao/la:Zabusavate mi curke moje

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.