Sada je: 30 tra 2026, 06:58.
Moderator/ica: direktorica svemira

, onda sam čula za taj kim i spasila i sebe i njega.
mora biti hladno prešano, organsko , mislim da je ovo kaj ima po apotekama za kupiti 

titirlica je napisao/la:Malo je reći da je odvratan za piti ali eto ja sam to izvela tako da tu žličicu ulja ubacim u sok i onda se uopče ne skuži da se pije![]()

. Probaj staviti žlicu maslinovog ulja u čašu vode ili soka pa javi rezultat 

, jednostavno staviš žličicu ulja u sok i sve zajedno popiješ...naravno da ulje pliva na površini ali to mi uopče nije niti bitno, bitno je da ga tako uspijemo popiti

Moja L. je počela s virozom u 12 mjesecu, trajalo 10.-ak dana svakodnevnih temperatura. U siječnju je krenula u vrtći i za tjedan dana se razboljela, opet trajalo 10 dana s temperaturom pa je 3 tjedna bila zdrava pa u vrtiću pokupila streptokok i dobila upalu pluća bila je 7 dana u dnevnoj bolnici na liječenju penicilinom + još 3 dana sumamed, ravnih 5 dana je bila bez temperature i sad već 4. dan opet kuri...
Luda sam, prije bolnice sam joj počela davati ulje crnog kima, pa sam u svemu tome prestala, sad sam opet počela. Jučer smo joj kupili multivitaminski sirup od dr.theissa...

Orca je napisao/la:može preporuka gdje kupiti najkvalitetnije ulje crnog kima...na pp slobodno

A, što dati ovima većima 9 i 11 godina, koji ne znaju tablete popiti

Ona mi je tada preporučila matičnu mliječ i vitamine. Čista matična mliječ je užasno skupa i sad mi to baš nije opcija koju si mogu priuštiti. 

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.