Sada je: 08 kol 2026, 20:35.

anlan je napisao/la:solea, tvoje fotke me asociraju na francuske filmove koji se događaju negdje na ladanju, klopa ti je baš za uživanje

to mi je jedini kolač u kojem mogu pojesti mak jer je sve ostalo jako fino...boysmama je napisao/la:beammama, ova gibanica baš privlačito mi je jedini kolač u kojem mogu pojesti mak jer je sve ostalo jako fino...
, ostalo mi maka kojemu za 10-tak dana istječe rok trajanja, sira isto - kupila za tople sendviče. Samo sam kupila 3 jabuke i kore, sve ostalo sam imala doma.
.

ako uopce jos prihvacas moje komentare na klafuti

, sjecam se da ti nikako nije uspjevao po mojim uputama 

Ovo je torta od bundeve sa začinima, savršena za hladne jesenje i zimske dane - čisto se mogu zamisliti u nekom bungalovu na vrhu planine, napolju pada snijeg, a ja u naslonjaču ispred kamina u kojem pucketa vatrica, sa komadom ove torte u ruci i čašom čaja od jabuke i cimeta ili sa čašom dobrog kuhanog vina...

i nije teško a zabavno jest

orchid je napisao/la:Došla je jesenOvo je torta od bundeve sa začinima, savršena za hladne jesenje i zimske dane - čisto se mogu zamisliti u nekom bungalovu na vrhu planine, napolju pada snijeg, a ja u naslonjaču ispred kamina u kojem pucketa vatrica, sa komadom ove torte u ruci i čašom čaja od jabuke i cimeta ili sa čašom dobrog kuhanog vina...
![]()

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.