Čine mi se dosta "praktične" za brzu a finu klopu i ima ih u svako doba godine.

Sada je: 07 kol 2026, 01:18.

), dodam prokuhane i ocijeđene mahune, mrvu prodinstam, malo poštaubam (brašno/crvena paprika), nalijem vodom. Kuham. Dodam jednu alnaturinu kocku, češanj češnjaka u komadu i komadić svježe paprike (znam je i smrznuti tako narezane) i dva krumpira, jedan na 4 dijela drugi na kockice. Kasnije ispasiram krupni krumpir i dodam malo paradajza iz tetrapaka.

lara.b je napisao/la:Ja kod mahuna prvu vodu ne bacam.
Bacam kod poriluka ako je star, kao i kod kelja.

Kaj da počnem?cekam tinicu da vam veli da ona vas nis ne kuzi i da lijepo molim tocan recept, koliko cega, koliko dugo kuhati
Priprema pozor sad
i pustila da se dinsta pa sam stavila unutra taj sok od paradajza, krumpir narezan na kockice i žute mahune i posipala sa peršinom. Još sam stavila i vegete ma pravi "bučkuriš"
ali je ispalo jako fino... i sad me jel te krenulo kad su svi hvalili da je bilo za prste polizat
Ja mahune nisam posebno kuhala ovo mi je izgledalo nekak jednostavnije.
Ma kužite vi mene, znam ja to!!!
Bubidea je napisao/la:sad me ovaj tvoj klipic podsjetio-meni uz mahune na cuspajz odlicno pasu tikvice, recimo u omjeru mahune:tikvice 3:1
mi smo neki dan jeli mahune s tikvicama, narancastim krumpirom, narancastom tikvom i kukuruzom. bas jesenske boje 
Rimaithor je napisao/la:Pa naravno da se dinstaju dok ne staviš zapršku, zaboravila sam to naglasiti

ivana7997 je napisao/la:samo kad se koncentriram.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.