znas da nikad nisam sarmu spremila u zivotu
slepam 
Sada je: 27 ruj 2026, 22:34.
slepam 
olja je napisao/la:sto mene?
znas da nikad nisam sarmu spremila u zivotuto se ja sve uz mamu
slepam

), salata od krastavaca i paradajza iz njenog vrta
i za desert neki cokoladni kolac.
ivana7997 je napisao/la:danas necu kuhati nista jer sam skuhala jucer duplu dozu, i to za danas i sutra![]()
i ja 

thalia je napisao/la:ivana7997 je napisao/la:danas necu kuhati nista jer sam skuhala jucer duplu dozu, i to za danas i sutra![]()
i jai ja
i ne samo to, MM je skuhao duplu dozu

to mi svi vole.ivana7997 je napisao/la:danas necu kuhati nista jer sam skuhala jucer duplu dozu, i to za danas i sutra![]()
sareno varivo - grasak, mrkvica, krumpir, slatki krumpir, tikva i hrenovke![]()
pita od marelica
Kod mene varivo grašak-mrkva ide uvijek na malo prodinstanu piletinu i noklice unutra. Amadej to obožava, Benedkt zbog noklica baš i ne.ivana7997 je napisao/la:thalia je napisao/la:ivana7997 je napisao/la:danas necu kuhati nista jer sam skuhala jucer duplu dozu, i to za danas i sutra![]()
i jai ja
i ne samo to, MM je skuhao duplu dozu
eh, sad cemo se samarat, ha?
mm je pospremio cijeli stan i ispeglao duplu dozu

beammama je napisao/la:ivana7997 je napisao/la:danas necu kuhati nista jer sam skuhala jucer duplu dozu, i to za danas i sutra![]()
sareno varivo - grasak, mrkvica, krumpir, slatki krumpir, tikva i hrenovke![]()
pita od marelica
Sve 5, samo mi ove hrenovke nikak ne idu uz tvoje ime
beammama je napisao/la:Ne. Nigdje te nisam vidjela da pišeš agresivno negativno o tuđem odabiru bilo čega, pa te nikad ne bih svrstala u militantnu protvnicu, ali nekak sam te doživjela kao dosljednu zagovornicu i sprovoditeljicu zdrave prehrane u svojoj obitelji.
Ja koja redovno kupujem hrenovke i paštete ih smatram totalnim i najvećim smećem od hrane pa ih nekak uz tebe ne mogu nikako povezati.

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.