Sada je: 30 tra 2026, 02:57.

Savjet od mama cija djeca idu na ples.

Ovdje možete pitati sve što vas zanima u vezi odgoja i roditeljstva, neovisno o dobi djeteta, ali i podijeliti svoja iskustva i razmišljanja s drugim mamama.

Moderatori/ce: latica, Crazy Daisy

Savjet od mama cija djeca idu na ples.

PostPostao/la bubsek » 15 lis 2011, 13:46

imam jedanu dilemu... :dada

moja m je zeljela da ju upisem na ples,isprva sam neckala jer kosta 180kn za 2xtjedno po 1h...
no malo sam istrazivala pa sam shvatila da je to jos i jeftino (barem tako mislim) ajd to nam je u kvart 5min.hoda pa sam rekla ajd idi...
no...
meni se to vise ne svida tkz.trenerica je tako nepristupacna,ima puno njih koji su iz kvart pa su dosta povezani i nestasni a ona se dere na njih bez pola beda...ajd u jednu ruku shvacam,jer ne slusaju i glupiraju se...no tu ima jos nesto...koliko sam primjetila (bas moram jednom sjedit tamo 1h) oni plesu svega 15-20min a ostalo se glupiraju po toj prostoriji skacu,igraju se i ludiraju...navodno uce koregrafiju koja se trenutno sastoji od koraka lijevo desno,naprije nazad...
pa se ja pitam jer je to zbilja tako?
zar ja placam 180kn da mi mala trci po tom prostoru????...to moze slobodno i doma raditi...

maloj je to super,mislim i meni bi bilo...ali cini mi se da za tih 180kn vise isplati slat u neku igranicu...

kaj vi mislite?
Kraljica-2005

Princeza-2010

Mala princezica-2015
bubsek
Ovisna sam
Ovisna sam

Re: Savjet od mama cija djeca idu na ples.

PostPostao/la Crazy Daisy » 15 lis 2011, 14:12

moje idu treću godinu na jazz dance. plaćamo 100kn/mj za svaku, trening 2x tjedno + nekoliko nastupa godišnje. svakih 6mj otprilike mijenjaju koreografiju. sa svakom koreografijom idu i novi kostimi koji se šivaju baš za njih pa se to ekstra plaća (ispod 100kn bude).

na početku sata zaista bude ovako kako pričaš i ona ih pusti 5-10' da se istrče i zagriju, ali kad počne pravi trening onda to ide kako treba. naša trenerica je diiivna topla i mila, nisam ju nikada čula da viče. klinci ju vole i slušaju :dada
Crazy Daisy
blinkam ko košuta pred farovima

PostPostao/la ZacKa » 15 lis 2011, 14:17

pretpostavljam da ide na ritmiku.
naša trenerica je predivna, nikad nekontrolirano ne skaču po prostoru,
uvijek ili vježbaju u nekom krugu ili svaka curica izvodi neku figuru zasebno
ili svi zajedno rade neku koreografiju.

Moja je curka živahna :mrgreen al trenerica mi nikad nije rekla da ona s
njom ima problem, svlada ju bez problema a i živahna i vesela su grupa.

To je ujedno i dobar pedagog. Rijetke su takve.

U vrtiću imamo kakti balet, jako je stroga i nije pedagog, djeca se ispisuju mahom.

E sad kako ti vidiš to skakanje po prostoru :dunno jel zajedno sve nešto rade ili ?

A mi plaćamo više od 200kn za 45 min. 2 tjedno
Optimista 08/02

Bubamarka 05/05
ZacKa
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la ZacKa » 15 lis 2011, 14:18

Crazy a gdje vi to idete na jazz dance za 100 kn/mj ???

Da i svoju upišem druge godine :D
Optimista 08/02

Bubamarka 05/05
ZacKa
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Crazy Daisy » 15 lis 2011, 14:35

u OS. tu sve košta 100 kn/mj :lol
Crazy Daisy
blinkam ko košuta pred farovima

PostPostao/la ZacKa » 15 lis 2011, 15:16

A niš onda kad platim benzin do tamo na isto me dođe :mrgreen
Optimista 08/02

Bubamarka 05/05
ZacKa
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la † Sanika » 15 lis 2011, 18:53

Paula isto ide na jazz dance, 180kn dva sata, nastupi, koreografija, kostimi...Plesni punktovi
Ona je odusevljena, a bome i ja kad ih gledam na nastupima kako sve grupe odlicno plesu!
Preporucam svakako.
Prije je isla na ritmiku i to je bilo tak hop cup nis koristi.
Pauleta, 6.2.2003
Maksimović, 4.2.2009.
† Sanika
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la ZacKa » 15 lis 2011, 18:59

Pa ta ritmika i je za te male ajmo reći do škole pa se onda
opredijele za neki ciljani ples. uče prvo te neke osnove i upoznaju
svoje tijelo.
A Sanika gdje vi idete na jazz dance ?
Optimista 08/02

Bubamarka 05/05
ZacKa
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la bubsek » 15 lis 2011, 20:14

iskreno nemam pojma koja je vrsta plesa... :ajme
susjeda mala ide vec 1godinu i imaju 5-6 nasupa godisnje...tipa bozicnih sajmova,djecih i sl...kostime vecinom kombiniraju iz kucne radinosti,odredeni tip za ples netreba biti samo da je komotan,u biti jedino se placaju te papucice ...(koje su meni osobno tako ruzne a kostaju ko zlato)... :ajme
Kraljica-2005

Princeza-2010

Mala princezica-2015
bubsek
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la † Sanika » 16 lis 2011, 00:08

Zacka, Plesni punktovi su zapravo bili projekt Tihane Skrinjaric, a sada ih vodi Ivona Perkov...(edit)
Super grupa(veliki) su cure koje nastupaju po TV showovima, evo sutra nastupaju na Supertalentu. To ti je ko onaj ples u npr. Sedmoj noci:)
Punktovi su po cijelom ZG. Mi smo u kvartu. Imaju na webu info gdje se sve imaju grupe.
Zadnja izmjena: † Sanika; 19 lis 2011, 14:03; ukupno mijenjano 1 put/a.
Pauleta, 6.2.2003
Maksimović, 4.2.2009.
† Sanika
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la ZacKa » 17 lis 2011, 23:44

Hvala, Sanika :D
Optimista 08/02

Bubamarka 05/05
ZacKa
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Duga » 18 lis 2011, 07:23

bubsek je napisao/la:imam jedanu dilemu... :dada

moja m je zeljela da ju upisem na ples,isprva sam neckala jer kosta 180kn za 2xtjedno po 1h...
no malo sam istrazivala pa sam shvatila da je to jos i jeftino (barem tako mislim) ajd to nam je u kvart 5min.hoda pa sam rekla ajd idi...
no...
meni se to vise ne svida tkz.trenerica je tako nepristupacna,ima puno njih koji su iz kvart pa su dosta povezani i nestasni a ona se dere na njih bez pola beda...ajd u jednu ruku shvacam,jer ne slusaju i glupiraju se...no tu ima jos nesto...koliko sam primjetila (bas moram jednom sjedit tamo 1h) oni plesu svega 15-20min a ostalo se glupiraju po toj prostoriji skacu,igraju se i ludiraju...navodno uce koregrafiju koja se trenutno sastoji od koraka lijevo desno,naprije nazad...
pa se ja pitam jer je to zbilja tako?
zar ja placam 180kn da mi mala trci po tom prostoru????...to moze slobodno i doma raditi...

maloj je to super,mislim i meni bi bilo...ali cini mi se da za tih 180kn vise isplati slat u neku igranicu...

kaj vi mislite?

Da sam ja stekla ovakav dojam kao što ti opisuješ, ne bih curu više dovodila na te satove plesa.
Vidi se da si totalno nezadovoljna.
Dijete k'o dijete - njoj je super ( što mi je sasvim razumljivo).
Ubuduće, za bilo kakvu aktivnost, prvo ti trebaš ispitati teren, otići bez djeteta (i bez njezinog znanja da joj ne daješ lažnu nadu) na trening nečega što misliš da bi bilo ok za tvoje dijete, promatrati trenera, djecu, kako rade...zna li trener uopće raditi s djecom ( disciplina je bitna za vrijeme treninga, ali je i sasvim normalno da se klinci pred početak ili na pauzi naganjaju do besvjesti, ciče i trčkaraju i nije znak da trener ne zna posao, bitno je kad krenu "zapravo" kako to izgleda ).
Duga
podobna za kumu

PostPostao/la Trini » 03 stu 2011, 10:23

moja ide na ritmiku u vrticu, i toliko je odusevljena s tih 45 minuta cupkanja, da smo prestali razmisljati kako je cijena za cijelu godinu 2800 kn :shock , ili oko 220 kn mjesecno + upisnina.

Sinovi su trenirali kojekakve sportove u pravim klubovima, nekima cak i prvoligaskim, i nikad nije bila tolika cijena.
Pa smo pratili kako ce mala reagirati (ritmika je u vrtickim prostorijama, ali je odrzava privatna skola). No kako je pokazala opce odusevljenje, onda smo zadovoljni i mi (iako ja i dalje smatram da je ta cijena prenapuhana i bezobrazno visoka s obzirom da se radi o malim curicama koje cupkaju simo tamo :mrgreen u rozim dresicima i baletnim papucicama, koje smo dodatno nabavili).
Trini
sv. Monika

PostPostao/la zeezee » 03 stu 2011, 12:46

a koje su inače cijene tih stvari u vrtićima? neću malog dat na ritmiku :D , čisto me zanima, budući mi sport (trener izvana dolazi u vrtić) plaćamo 190kn mjesečno. nije da u ovom mom selu ima nekog izbora i konkurencije...

doduše, znam iz prve ruke da školama str jezika neki vrtići sat od 40 min naplaćuju 85kn (korištenje prostora), pa se ni ne treba možda čuditi ovom cijenama...
M 22.04.2008. slika
zeezee
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la bubsek » 12 pro 2011, 21:41

imala sam pravo... :/
ne uce ih nista ...trebali su imati sada 18-og nastupati u kazalistu vidra a oni izgledaju grozno...nemaju nikakve veze sa vezom...svatko na svoju stranu ...evo nakon 3mj naucili su nista...
djete mi kaze da se trenerica stalno buni kaze "krene na jednu stranu a treba na drugu a onda moramo stalno ponovno"...
mislim halo :whew
za tih 180kn mogu i ja biti trenerica i naucitii ih bolje...uzas...

definitivno ju ispisujem...a trazim negdje nesto bolje...samo neznam di a da je blizu... :ajme
Kraljica-2005

Princeza-2010

Mala princezica-2015
bubsek
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la yoda » 16 pro 2011, 14:58

a gdje stanuješ?
yoda
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la bubsek » 16 pro 2011, 15:25

blizu arene centra...
Kraljica-2005

Princeza-2010

Mala princezica-2015
bubsek
Ovisna sam
Ovisna sam

Natrag na Odgoj djece

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.