Sada je: 24 kol 2026, 17:52.

@ zaca je napisao/la:evo ovako. Starija kćer ima problema s ušima tj. često ima upale ušiju. Prije 4 tjedna je popila silapen i evo je na klavocinu. A mali bebač (8 mjeseci) ima već mjesec dana začepljen nosić i kašlje. Bili u više navrata kod pedijatra i on kaže samo vlažiti prostoriju u kojoj boravi (pluća su čista). Ja sam već luda od brisanja prašine stavljanja mokrih krpa gdje god ima mjesta. Pa sam mislila da bi možda slana soba mogla pomoći.

@ zaca je napisao/la:hvala na odgovoru. Da li u Zg ima neka za preporučiti ili je to svejedno?

imas sobu, u njoj sol na podu i po zidovima, u strojcek se stavlja odredjena doza dal za odrasle il za djecu, to se ukljuci i pici misko.
a educiraju se i drugi centri, ne samo prvi otvoreni.

renka2008 je napisao/la:@ zaca je napisao/la:hvala na odgovoru. Da li u Zg ima neka za preporučiti ili je to svejedno?
definitivno preporučam "prvu slanu sobu" jer oni su prvi u Hrvatskoj koji su to otvorili i mislim da imaju najbolje educirane ljude.najveći centar ti je u dubravi a imaš još na par lokacija malešnica,dugave i još neke .pogledaj si na internetu.ja išla 1.slanu sobu dubrava i stvarno sam prezadovoljna.

Oprosti, ali vi ste na moru pa ne vidim neke svrhe

pa sad sve pokušavamo da je sačuvamo od boleština. Jučer nam je i otorinolaringlogica preporučila slanu sobu pa eto idemo probati.

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.