Sada je: 12 kol 2026, 00:53.
Moderator/ica: nadicab

moraš naći kvalitetne stručnjake za procjenu defektolog-psihijatar-psiholog, ali sama, centar za to ne briga.
alexandra je napisao/la:ja sam iskusila. odnosno nas tamo prate od 3. godine i zadovoljna sam. dijagnozu su postavili odmah, okvirnu, kad smo obavili sve pretrage su je uobličili u konačnu. naravno, tamo nemoj očekivati čudo - naše zdrastveno djeci od 7. godine ne nudi terapije, dakle možeš obavit samo dijagnostiku i dobit kratke upute kako raditi s djetetom. terapija preko uputnice nema. svakako je najbrži način jer u istom danu možeš obavit defektologa, psihologa i psihijatra pa imaš papire za centar. oni će ti ako treba sugerirat dodatne pretrage (magnetnu, okulistu, sluh itd., a to možeš obaviti gdje hoćeš s uputnicom od pedijatra)

g i lj je napisao/la:Jučer smo bili na prvom terminu, imati ćemo termine još 21.11. , 25.11. , i 30.11. a tada će biti gotova cijelokupna obrada i napokon ćemo imati kompletnu sliku i obradu. Sve će nem vrijediti i u CZSS za PTV.
Uglavnom za prvi puta sam zadovoljna.
. I to u 6. i 7. mjesecu na +35.
Daisy je napisao/la:g i lj je napisao/la:Jučer smo bili na prvom terminu, imati ćemo termine još 21.11. , 25.11. , i 30.11. a tada će biti gotova cijelokupna obrada i napokon ćemo imati kompletnu sliku i obradu. Sve će nem vrijediti i u CZSS za PTV.
Uglavnom za prvi puta sam zadovoljna.
Samo da ti ne bude ko nama koji smo uz sve nalaze specijalista još morali to isto ponoviti kod specijalista koje oni u czzs odrede. I to u 6. i 7. mjesecu na +35.

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.