Crazy Daisy je napisao/la:TT![]()
moje su prošle 6 i sada jedva znam da imam djecu.
istina počelo je predpubertetsko prigovaranje i negodovanje, ali za sada izdržavamo
Moji su 9 i ovo bi se već moglo nazvati pravim predpubertetom

Sada je: 11 lip 2026, 17:33.
Moderatori/ce: latica, snowwhite
Crazy Daisy je napisao/la:TT![]()
moje su prošle 6 i sada jedva znam da imam djecu.
istina počelo je predpubertetsko prigovaranje i negodovanje, ali za sada izdržavamo

! Pa kako ste? Bas sam te se sjetila neki dan ( kad sam lifrala konacno i drugi kinderbet
).
i totalno su različite, izgledom i karakterom. strahovi zbog neuroritičnosti su daleko iz nas, ali još uvijek žive u mojoj glavi i neeeema šanse da bi se odlučila za još koje dijete !
Stari smo 6,5 godina sada. Dori je opao prvi zub i drugi joj (opet raste iza prvog reda) tako da opet glumi morskog psa. Šestice su joj narasle donje i idemo ih pečatit. Dečkima zubi ne misle tak rano izač - ništ se tu ne klima.

Na treninzima se sam zaj.... igraju - baš su neozbiljni.
. Čak im idrugačija odjeća paše
- Mislav je sportski tip koji će zapamtiti detalje i primjetiti iste kao i ispričati viceve. Domagoj je znanstvenički tip koji će se mirnije igrati ali i osjetljivica mamina. DOra je šefica (ne nikaj se tu nije promijenilo) ali ima i najviše ispada tj ne zna gubiti npr..
svi mi veliki slabo pisemo..
i dalje idu na tae kwon do 2 x tjedno a od proslog tjedna i na mazuretkinje 

maja3 je napisao/la:Pa ne mogu vjerovat da ja moram doć nakon cca 6 mjeseci i vidjet da je moj post- predzadnji....![]()
![]()
Mi smo se jučer upisali u školu

valjda imamo hitnijih poslova zadnjih godina.....držite mi se mamuške! i tko može nek nam dođe na okupljanje u Golubinjak 27.5.

) odrastanja!

moje cure su još vrtićake godinu dana i onda sjedaju u školske klupe, a ja krećem na
; prebrzo mi je prolazi njihovo djetinjstvo i malo sam i tužna što je to bezbrižno vrtićko razdoblje praktički gotovo.

Dakle 10.4. očekujem najmlađeg princa 

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.