Sada je: 17 tra 2026, 13:20.

ekvinovarus

Ako vaše dijete ima bilo kakvih problema u razvoju, svratite ovamo. Pitajte, ispričajte svoju priču, podijelite svoja iskustva. Mjesto na kojem ćete dobiti puno informacija, pomoći, savjeta i vidjeti da uopće niste sami.

Moderator/ica: nadicab

Re: ekvinovarus

PostPostao/la Bellitza » 12 svi 2011, 23:51

pozz svima! :mah
evo da malo podignemo topic iako svi vidim mucimo istu muku. nazalost moram priznat da ortoze uspijevamo nositi samo par sati dnevno :ajme ja ne znam sto vise napraviti. znala sam nocima ne spavati i dezurati kad se smiri da mu ih nakalemim, samo da bih ih nakon pol sata koprcanja i deranja opet skinula. i tako 5x zaredom. vec mjesec dana izlaze mi trojke i cetvorke i pati se danonocno, a bila bih ja cak i maceha sto se tice te nogice, ali kad stvarno ne vidim smisao. pa ne mogu ga zauzdat i pustit da vristi nocima dok ne poklekne.
dobra je vijest da hoda. za pravo je prohodao s 13 i pol mjeseci, hoda bez pomoci vec mjesec dana, ali onda se 2 tjedna vratio puzanju i uopce nije htio hodati i jedan se dan samo dignuo i prehodao cijeli stan za mnom. mislim da je to vise stvar karaktera nego equinovarusa, on je krenuo kad je bio spreman. i kako je prohodao prakticki uopce ne pada, iako nekad zna balansirati ko da radi u cirkusu, no to mozda oponasa bumbu klauna :hahaha no hocu reci da je jako stabilan, cak vise nego sto sam ocekivala. naravno da svaki pad u meni budi strah da je to od krace tetive ili necega equino-vezanoga, ali bebe padaju pogogu zar ne?
uglavnom, pregled nam je 27.6. pa ako netko ide tada javite se za kavu i cakulu!

pozz,

B.
Bellitza
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la vidieva » 12 stu 2011, 13:37

Hellooooooooooooooooo!!!!!

Jao ova grupa ovdje je totalno zaspala :zzz

Ljudi, što ima kod vas, javite se!!!

Mi više i nismo toliko na forumu od kada imamo grupicu na fejsu pod nazivom Pes equinovarus (naravno :))...jeste već tamo ili????
Ako niste, dođiiiiteeeeeeeeee:D

seth što ima kod vas, kako maleni????
bellitza kad si zadnji putta pisala nije nosio cipele??? Kako nogica, jel sve ok, unatoč tome?? Mi isto ne nosimo :ne ...isto muku mučimo sa zubima i jako jako se nadam da će sve biti ok :klanja ....

Piiišiiiteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

:grligrli
...jer zumbuli su zumbuli a ruža je ruža pa da na kraj svijeta iznikne...
23.2.2005. čupačups
2.8.2010. čungalunga
vidieva
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la seth » 21 stu 2011, 09:57

HEJ!Evo nas. Dobro smo, isto muku mučimo sa zubima. Kaj se tiče ortoza nosimo, ne baš svaki dan ali nosimo.
Znam da nije baš dobro ali jako je nemiran po noči.
Muku mučimo sa vježbanjem, uopče neda vježbati, stisne nogice i veli "PU(s)TI",, tvrdoglav je ko tata :D
Idemo na kontrolu 12.12., malo nas je frka kak bu prošlo.
Inače hoda sam, čuči bez nekih problema, nadamo se.
Vidieva, poslal sam "request join the group" na fejsu pod imenom "Igor Horvat", valjda bu prihvaćen.
Kak ste vi s vježbanjem?Nas to jako muči, jer neda i neda :(
Kad idete vi na kontrolu?
Pozdrav svima!!
seth
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la vidieva » 23 stu 2011, 02:09

seth je napisao/la:HEJ!Evo nas. Dobro smo, isto muku mučimo sa zubima. Kaj se tiče ortoza nosimo, ne baš svaki dan ali nosimo.
Znam da nije baš dobro ali jako je nemiran po noči.
Muku mučimo sa vježbanjem, uopče neda vježbati, stisne nogice i veli "PU(s)TI",, tvrdoglav je ko tata :D
Idemo na kontrolu 12.12., malo nas je frka kak bu prošlo.
Inače hoda sam, čuči bez nekih problema, nadamo se.
Vidieva, poslal sam "request join the group" na fejsu pod imenom "Igor Horvat", valjda bu prihvaćen.
Kak ste vi s vježbanjem?Nas to jako muči, jer neda i neda :(
Kad idete vi na kontrolu?
Pozdrav svima!!

A ti si Igor Horvat!!!!!!Drago mi je:zivili
ajd nek ste i vi sad tamo.ovdje je pustinja, tamo su svi ili makar puno ljudi. Eva pusti vježbati nekad. Nekad se baš zainati pa ne da...napisala sam sve o kontroli na fejsu.opet idemo u veljači.ajd čujemo se na fejsu sada:D...javim se!!!

pusa!!pozdrav!!
...jer zumbuli su zumbuli a ruža je ruža pa da na kraj svijeta iznikne...
23.2.2005. čupačups
2.8.2010. čungalunga
vidieva
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Bellitza » 12 sij 2012, 10:41

hejte svi, evo i ja poslala request na faceu pa se veselim druzenju!

sljedeci mjesec idemo na pregled pa cemo vidjeti, no pisemo si gore,

pus svima!
Bellitza
Stalno sam tu
Stalno sam tu

Prethodna

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 12 gostiju.