ta se rječca vrlo brzo i lako usvoji.
a moramo se pohvaliti!
kad joj nešto dajem,uz naglašeno izvooooli! u 80 posto slučajeva dobijem riječ,krasnu i čistu:hvaaala!

Sada je: 17 tra 2026, 14:47.
Moderator/ica: nadicab

alexandra je napisao/la:zato ti i govorim, krenite što prije na procjenu i počnite s njim radit.

martina mama je napisao/la:Nikad ne znas kome ce tvoj post kliknuti i dati malo svjetla na putu!!! Bravo, uljepsala si mi vecer!!

martina mama je napisao/la:Nikad ne znas kome ce tvoj post kliknuti i dati malo svjetla na putu!!! Bravo, uljepsala si mi vecer!!
.evo u petak je defektologinja u jednom trenutku sjela s njom za stol i to je trajalo punih 35-40 minuta ful koncentracije,oduševljena sam koliko je sazrelila
.maloprije je,kad smo odrađivale svojih pola sata za stolićem utepila da su pod stolom bojice(to sam čuvala za kraj,kad joj koncentracija malo padne),pa je rekla:oće crta!
alexandra je napisao/la:
da odustat, moja je sad 11, ja sam još uvijek uvjerena da će progovorituopće se ne dam smetat.

ronin je napisao/la:naša su djeca tu kraj nas,krasna i posebna baš ovakva kakva jesu.ja ne bih mijenjala svoju Mare za ništa.i je teško,ali je izazov,i je stresno,ali je i obogaćujuće.ona je nas,mene oblikovala na sasvim novi način.ona mene,ne ja nju.

mamashnita od noje je napisao/la:ali ne mogu iskreno potpisati kako bas nista na njemu ne bih mijenjala da mogu.
bih.

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 13 gostiju.