I jeste li praznovjerni u vezi toga, ono tipa nesmijes s njim van po noci dok nije krsteno ili moras mu staviti crveni konac da ih neko ne urekne i slicno

Sada je: 30 tra 2026, 03:08.
Moderatori/ce: latica, Crazy Daisy

. Mi smo ju krstili s 5 mjeseci jer je bila nedonošće, a i čekali smo proljeće da zatopli.

nevenera je napisao/la:Bog čuva djecu, bila krštena ili ne

mi ga jos nismo krstili, a kada bude krsten imat ce skoro tri godine

mrcinela je napisao/la:s 2 mjeseca, isti dan se i vjenčali, ne znam jel ima kakvo praznovjerje vezano za to

baš sam htjela reći koliko praznovjernih priča vezanih uz vjerske obredebeammama je napisao/la:Nikakve praznovjerice. To je u suprotnosti s krćanstvom

. Odmah joj je sve lijepo protumacio i vise u kuci nije bilo te teme.
Zelim da su mi djeca krstena sto prije jer smatram da je to bitan obred i zato nikad previse ne cekamo. Sto kaze eastwoodica, i ja bi to najradje napravila na putu od bolnice do doma. 

JiA je napisao/la:s puna dva mjeseca.
, znam i jednu mladicu koja se toga pridržavala
pa čak i meni diskretno ukazivala na to). Svi koji krste dijete trebali bi bar glumiti Duga je napisao/la:. Svi koji krste dijete trebali bi bar glumitida ne vjeruju u to jer Bog i vjera nemaju nikakve veze s praznovjerjem.
moja ljubav je napisao/la:Cure s koliko ste i jeste li uopce krstili svoju djecu?
I jeste li praznovjerni u vezi toga, ono tipa nesmijes s njim van po noci dok nije krsteno ili moras mu staviti crveni konac da ih neko ne urekne i slicno

ivanaiv je napisao/la:vjera i praznovjerje ne idu zajedno
nevenera je napisao/la:Bog čuva djecu, bila krštena ili ne

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.