lara72 je napisao/la:Mi se nismo i ne možemo dogovoriti![]()
Jel bio tko u Livignu? To nam je trenutna opcija. Ponuda je ok jedino što je daleko
svi kažu da je super
Sada je: 10 kol 2026, 08:29.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971
lara72 je napisao/la:Mi se nismo i ne možemo dogovoriti![]()
Jel bio tko u Livignu? To nam je trenutna opcija. Ponuda je ok jedino što je daleko

al je predaleko

palunkica je napisao/la:Lena, u Altabadiji obično školu drže Mobi i Levi.
Prošle godine su radili preko Merlintoursa, ne znam za ovu godinu. Samo to skijalište ti je ultraskupo, ne znam je li ti to bitno

lara72 je napisao/la:O St. Oswaldu se puno pisalo al nisam nigdje pronašla a zanima me dali postoje šetnice kao npr. u Sillianu. Adorabla sigurno zna
ja u St oswaldu nisam bila u setnji, medjutim koliko sam vidjela nema setnice kao u Sillianu ali obzirom da sve to je jedno veliko apartmansko naselje, sigurno je ljepše za šetnju nego Bad. Bad ima one dijelove di si praktički na cesti.
marsovka je napisao/la:U St. Oswald ima setnjica, ali ne bas ono za ici s kolicima jer nije bas tako uredjeno. Ali kroz selo i po nekim brdima ima staza za setnju i lijepo jer. To su ustvari inace planinarske senjice, ali moze se setati i zimi kad zapada snijeg. Mi smo jedne godine imali organiziranu nocnu setnju sa bakljama - fora

no sve je to tu negdje.
Izvrsna pozicija i čak ima i za "šetnju". Jedno veče obavezno idite na večeru u restoran odmah do apartmana (zaboravila sam ime, ali je onako u starom štihu) ali obavezno, obavezno naručite dan ranije spareribse. Najbolji šparibsi koje sam ikada igdje jela

Sanika je napisao/la:Rezervirala app u Apartmanskom naselju Kirchleitn Grosswild, St. Oswald
Preuređeni apartman...Nockberge Gipfel
Nadam se da nam bude ok i da će snijega biti...

....dali su mi da se do sutra odlučim, a Groswild mi se čini na boljoj poziciji 

, uglavnom sastojak ko hrenovka a oblik kvadratičan
.
.
.

. Čekaj Adorablu
.

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.