Sada je: 28 srp 2026, 22:05.
Moderator/ica: Diami

newyork je napisao/la:gledam sve ove vase postove i sve me strah kako cu ja to ili necu izdrzati,
)) samo hrabro!!!
Od bolova san se zamalo onesvjestila a kamoli ista govorila
I na kraju rodila na carski 

rodila sam kasnije popodne i tu noć sam spavala u boxu jer nije bilo mjesta i nisam se tako dobro u životu naspavala - hvala curama koje su po noći rađale i nisu glasa pustile, samo sam ćula kako male štruce plaču a to mi je bilo lijepo 

a drugi put nista sam sam ispustala one zvukove aaaaaaa ali tiho valjda zato jer je bio puno laksi i brzi porod 

somnus je napisao/la:I tenisačice vrište, stenju i urliču. Eno će im ograničit decibele na Wimbledonu.

.nisam vristala nekako je to meni bilo obratno(makar sam imala toliko jake trudove da me i glavni doktor smjene pitao dal sam dobro) ja sam sutila ili pricala sa cimericom u sobi a i nju su bili copili pa smo zajedno se smijale pricale i hehehehehe i poneka psovka je pala i dan danas se smijemo tome.bolje ne vristati mislim da se kako kazu babice gubi jos vise energije.samo disati.........znam znam lako to reci ali se na to skoncentrirati....sretno curke nije to nista

. Sjećam se da sam ko zombi šetala hodnikom koliko me izneredila psihički, sva sreća došla jedna višerotkinja na ctg i kad me skužila blijedu i u panici da tumaram hodnikom se vratila s pola puta utješiti me da to ipak nije tako i hvala joj na tome.

sretna22 je napisao/la:nisam vristala....URLALA SAM!!!!! bolile su me glasnice poslje ko nakon koncerta
jok vrištala ha?
sad me malo i sram al mislim si....necu vise nikad mozda vidjet te doktore pa nema veze 

nasmijala si me baš slikovito opisano 

sretna22 je napisao/la:nisam vristala....URLALA SAM!!!!! bolile su me glasnice poslje ko nakon koncerta
rajvos je napisao/la:sretna22 je napisao/la:nisam vristala....URLALA SAM!!!!! bolile su me glasnice poslje ko nakon koncerta
![]()
![]()
![]()
Ajme sretna legenda si
Ne znam ko je tebe porađao al mene su dr. Zlopasa i dr. Marko, ne znam mu prezime, ma oni su bili ok, i ja sam sve trudove pretrpila uz tiho plakanje do zadnja 4 na koje sam i ja urlala, zbog toga smo propustili dva truda, pa mi je dr. rekao da vise ne pricam s njima a ja stalno cakulala nesto da ne mogu itd, nego da se koncentriram i da ce izaci u sljedeca dva, ja ga molila da mi obeca i krenulo i tako je bilo, prvi prosao bez vristanja a drugim sam nadoknadila sve one trudove uz drip koje sam utiho proplakala![]()
Poslije me bilo sram

.. svakako sam bila najglasnija u rodilištu !!
rusulica je napisao/la:ajme rucho![]()
![]()
![]()
ni ja nisam vrištala al sam toliko glasno disala da su sve trudnice koje su rađale u drugim boksovima sa mnom prošle uživo tečaj HIII! HIII! HOOO! HOOO! u jednom me trenu babica pitala kog vraga radite? viknuh slijedim savjete jeb.... tečaja

Trenutno korisnika/ca: / i 29 gostiju.