Sada je: 02 kol 2026, 23:37.

olja je napisao/la:Ove godine ću se i ja konačno upustiti u avanturu zvanu Solejkini medenjaci. Nisam ih nikad do sad radila i ne znam zašto, ali imam neki dojam da su jako komplicirani.
što znači da nisu komplicirani. Jedino ne znam po čijem sam receptu radili no ovo " mrak dobri" mi nešto zvoni u glavi. Moram pretražiti forum jer sam se sigurno pohvalila 
.
mamashnita od noje je napisao/la:ali posudim ti ja svog, jos ljepseg. proslogodisnjeg
Krumpirić je napisao/la:lejno, imam ti i ja ovog drugog pajdu, ako trebaš.

Lena je napisao/la:mamashnita od noje je napisao/la:ali posudim ti ja svog, jos ljepseg. proslogodisnjegKrumpirić je napisao/la:lejno, imam ti i ja ovog drugog pajdu, ako trebaš.
držim vas za kuhaču, ako ne nabavim svog osobnog u međuvremenu.![]()
nego, danas sam u Profilu ukrala, tj. prepisala, recept za paprenjake iz jedne kuharice Rvackih tradicionalnih kolača na engleskom (kako bi se posipala s pepelom da ovu besramnu krađu iz knjige, odma sam kupila dvije slikovnice). S obzirom da sam ja osoba poznata po kojekakvim prijetnjama kolegama i supAtnicima u avajonima koji se drznu ne uzet mi paprenjak od tete stevke, veselim se ko malo dijete isprobati ovaj recept, a veselim se i naći kalupe za iste.
Stoga, jel netko vidio u našim dućanima kalupe za paprenjake, da ne pretražim sve živo?

Ina66 je napisao/la:tu sam![]()
ne znam hoću li opet raditi najdželin kolač (nama se svidio), ali obavezno ću đinđermene![]()
iskristalizirat će se uskoro

Ina66 je napisao/la:otkad si ti napisala da si kupila kalup u Mulleru, ja ga triput pohodila i nikad ih nisam vidila
a Butlers nam je zatvorio

Lena je napisao/la:
)

dunja je napisao/la:lena, kalup za paprenjake sam kupila prije par godina na trgu bana, u dućanu sa zg suvenirima

Lena je napisao/la:dunja je napisao/la:lena, kalup za paprenjake sam kupila prije par godina na trgu bana, u dućanu sa zg suvenirima
hvala, čekam jednu forumašicu koja mi je ponudila provjeriti u slavoniji. ako ne nađe, onda ću se dati u potragu.

) i oblikovati kružiće. može ih ići po 9 na pleh od pećnice. peći na 170 stupnjeva dok lagano ne posmeđe. također prebaciti na ubrus i pustiti da upije višak masnoće. spremiti u limenu posudu ili neku s poklopcem koji dobro dihta. 

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.